Prima prijs en snelle aervice

Prima prijs en snelle aervice

Goede service en lekker snelle levering!

Duidelijke site met goede vergelijking in diverse soorten banden. Goede prijs/kwaliteit.

Peefect! Snel en makkelijk te bestellen, gaat niet omslachtig zoals bij andere concurrenten.

2e keer banden bestellen door goede service en top producten!

Voor de 2e maal een nieuwe set banden gekocht. De eerste keer is het heel goed verlopen, goede service en de juiste banden voor een mooie prijs. Nu vanwege deze goede ervaring zonder twijfel gelijk weer besteld! Top bedrijf.

Goede prijzen

Beste prijs voor de band die ik zocht

Snel geregeld!

Makkelijk banden uitzoeken, montage partner zoeken en op één plaats betalen!

Slecht bereikbaar en beloofde levertijd niet waargemaakt

Ik hang al 20 minuten in de wacht, niemand neemt op en op mails wordt niet / nauwelijks gereageerd. Geen idee wat de status van mijn bestelling is.

Makkelijk en snel

Makkelijk en voor een goede prijs

goede website

makkelijk bestellen en de goedkoopste

Snel, safe en simpel

Top kwaliteit banden voor een goede prijs en snelle levering!

Goed bedrijf

Verloopt soepel en snel

Prima band maar de beloofde levertijd van één dag werden er vijf

Prima band maar de beloofde levertijd van één dag werden er vijf

Overzichtelijk en supereenvoudig

Ik kon snel vinden welke banden aan mijn eisen voldeden. Er werden meteen vergelijkbare banden naast gezet en het jargon en de afkorting kon ik verduidelijken door een simpele klik op het 'i'tje ernaast. Goed over nagedacht.

Makkelijk en snel geregeld!

Superfijn zeg, je kan banden uitkiezen tegen vrijwel de laagste prijs becshikbaar en krijgt de mogelijkheid om direct een garage uit te kiezen voor montage! Transparatie over alle prijzen is erg fijn en voorkomt mogelijke, onaangename verrassingen. Zeer aan te bevelen!

Ze komen hun afspraken goed na

Eerste banden had ik geweigerd en nieuwe besteld. Geld van de eerste levering teruggekregen en de andere banden werden snel daarna geleverd

Veel keuze en goede prijzen

Je kunt hier ook terecht als je budget niet zo heel groot is.

Gebruiksvriendelijk en duidelijk

Ik kwam snel op jullie site terecht toen ik opzoek was naar winterbanden. Heb nog bij andere aanbieders gekeken, maar jullie site was voor mij het meest gebruiksvriendelijk en duidelijk. Top!

Snelle levering,hoop er lang mee te rijden.

Alles perfect geregeld

Ze komen hun afspraak na de service is uitstekend

Gemakkelijk en voordelig

Overzichtelijke site, ruime keuze aan banden, altijd een garage in de buurt en voordelige prijzen, top!

Goede producten, snel geleverd

Snelle service en goede banden voor een mooie (black friday) prijs.

Snel geleverd, zeer recente productiedatum

Hankook winterband besteld. Scherpste prijs die ik kon vinden. Snel en correct geleverd. Productiedatum van circa 15 weken terug dus zeer recente voorraad. Uitstekend.

Zeker de goedkoopste

Ik heb overal op internet gekeken Maar bij deze mensen bent u het goedkoopste uit Top kwaliteit en top service.

Duidelijk en snel

Hele goede en duidelijke site,met volop keuze en adviezen.

Makkelijke website

Goede website. Snel een geschikte band gevonden.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA