Goede overzichtelijke site

Goede prijs

Super goed.

Overzichtelijke webpagina, snelle service. Direct leverbaar.

Goed snel en simpel

Iedereen kan hier banden bestellen IPV de volle melk betalen

Top website, betrouwbaar, snelle levering en goede prijs kwaliteit

Diverse malen banden besteld, altijd snelle levering en foutloos

Beste banden voor de scherpste prijs

Beste banden voor de scherpste prijs en ook nog gratis bezorgd. Ook de service van het wisselen van de banden is scherp geprijsd.

Vorige jaar 2 B kwaliteit banden besteld, op 1 van deze zit nu een ei in de band. Hier zie je maar goedkoop is duurkoop. Dit was mijn eigen keuze/risico. De banden die BandenConcurrent als eerste aanbiedt op haar website zijn altijd kwaliteitsmerken. Alleen indien je specifiek opzoek gaat naar wat goedkoops hebben ze het ook

Overzichtelijk en scherpe prijzen

Ik moest nieuwe banden hebben voor niet al te veel en hier ben ik aan het goede adres

Uitstekende snelle service

Uitstekende snelle service

Prettig, overzichtelijk en inhoudelijk goed geïnformeerd

De website ervaar ik als zeer prettig en overzichtelijk. Er is veel vergelijkingsmateriaal aanwezig en de informatie met betrekking tot de verschillende banden is erg duidelijk en goed omschreven. Ik heb eerder besteld bij de bandenconcurrent en zal ook de volgende keer bestellen bij de bandenconcurrent.

Concurentie, geeft niet alleen een betere prijs

Vaak is goedkoop duurkoop, hoe fijn is het gewoon a merk spullen te krijgen tegen een top prijs niet zeuren, bestellen

Goed site en perfecte service!

Fijne ervaring met de site gehad werkt super en snel!

Goede kwaliteit minder prijs

Klanten vriendelijke, Tevreden over kwaliteit

Ik bestelde altijd nieuwe banden via mijn garage, maar via banden concurrent was het een stuk goedkoper en prima te regelen via inernet. De helpdesk was ook behulpzaam. De banden zijn er in mijn woonplaats via Budget repair opgezet.

zeer duidelijke website

duidelijke website ruime keuze goede service

Snel, veel keuze en goedkoop

Pirelli Winter SottoZero 3 besteld. Snelle afhandeling

makkelijke en overzichtelijke site

Het leven is al duur genoeg en de laatste tijd al helemaal, dus daarom goed kijken waar je het voordeligste uit bent. en met de banden was het hier.

super

goedkoop, snelle levering, ruime keuze met op site goede uitleg over de verschillende autobanden. Kortom, top!

Enorme keuze, goede prijs, snelle service, nooit gedoe

koop regelmatig bij bandencollectief en ben altijd zeer tevreden

Goedkoop en snel

Ruime keuze autobanden voor een eerlijke prijs

Super makkelijk vindbaar en besteld tegen topprijs

Vindbaarheid is enorm makkelijk en alle banden zijn mogelijk tegen zeer gunstige prijzen. Bandenpartners zijn goed en binnen redelijke straal bereikbaar.

Handige en overzichtelijke website

De site van BandenConcurrent is overzichtelijk, zelfs voor een relatieve bandenleek goed te gebruiken, maar vooral de prijs sprak me aan. Na wat onderzoek waren ze gewoon de goedkoopste. Banden kopen bij een online winkel voelde wat gek aangezien ik ze niet zelf onder de auto kan zetten (op de velg), maar ook dat was geen probleem omdat je gedurende het bestelproces ook de dealer kan selecteren waar je de banden wil laten monteren. Dit proces was netjes en afrekenen doe je in 1x (dus inclusief monteren).

Vooral makkelijk

Heel makkelijk

Uitstekende makelijke site en beste prijs

Zeer overzichtelijk en gemakkelijke site de keuze is reuze En dat voor een de laagste prijs

Good price, nice UX

I liked the tire price and also the website has a good UX

Perfect geregeld

Eerder dan verwacht bezorgt dat maak je niet vaak mee

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA