Prijs- kwaliteit verhouding wederom uitstekend

Reeds meerdere keren zaken gedaan met BandenConcurrent! Dit keer een set nieuwe Continental Premium Contact 6 235/45 R18 besteld voor een Volkswagen Passat Variant B8. Deze banden bevallen mij uitermate goed qua wegligging, comfort en geluidsniveau, zodoende wederom mijn keuze voor dit type. Gebruik gemaakt van de Black Friday aanbieding Van Bandenconcurrent in combinatie met montage bij een van de partners waar ik ook reeds ervaring mee heb. Scheelde toch weer op de aanschafkosten!

Even wachten op het jusite moment en dan bestellen

Het was even wachten op de juiste prijs ... en daarna de banden besteld. Kwamen toevallig ook als een van de beste uit de test.

Snel makkelijk en overzichtelijk

Komt betrouwbaar over

Bestelproces helder en eenvoudig. Ik heb vertrouwen in de rest van de afhandeling van de order.

Altijd goed

Ik bestel al jaren mijn banden bij Banden Concurrent, snelle levering ruime keuze en een zeer scherpe prijs.

goede prijs voor goede banden

ruime keuze en prima levertijden

Vaker banden besteld en het is goed kwaliteit met betrouwbare levering echt super,altijd hier bestel

Super, betrouwbaar, goede service, echt aanrader.

nette prijs, snelle service

Gewoon prima in orde. Nette prijs, snel geleverd en ook snel een afspraak voor montage kunnen maken

Goede prijs

Hele mooie prijs en goed via de site te bestellen

Makkelijk bestellen, betalen en binnen een paar dagen in huis!!!

alles goed voor elkaar

top

Lekker soepel

Goeie website, mooie korting en vlot geleverd

Veel keuze, goede website, beste prijzen!!

Veel keuze, goede website, beste prijzen!!

Overzichtelijke site

Site is overzichtelijk en duidelijk.

Het is een fijne site. Ze weten wat ze doen

Makkelijk bestellen en inclusief montage

Zeker met de blackfriday deal een gunstige prijs

goede prijs tientje goedkoper dan bij Autodoc.nl

Goed en betaalbaar

Bestel mijn banden hier, verder zoeken om een paar euro te besparen is mij nog niet gelukt. Zoeken kost ook tijd. De dot ( productie datum van banden) is altijd t zelfde jaar als dat je besteld, geen overjarige banden gewoon nieuw en vers! Snelle levering ook!

Goedkoop en makkelijk bestelproces

Goedkope banden kunnen vinden bij BandenConcurrent.nl. Makkelijk een afspraak maken bij een lokaal servicecenter.

Overzichtelijke site. Kom graag terug op basis van goede ervaringen in het verleden. Nu hoop ik te winnen

Goede BlackFriday aanbieding

Goede prijs en montage bij garage in de buurt.

De service is altijd goed

De service is altijd goed en het is tegen een betaalbare prijs. Bij een garage betaal je zo een 20 euro meer per band.

Gebruiksvriendelijke website met de grootste keuze in banden en ook of eens voor de laagste prijs.

Duidelijke site. Goede prijzen

Goede duidelijke site. Goede prijzen en gratis bezorgen.

Mooie overzichtelijke site en altijd de goedkoopste.

Altijd levering volgens afspraak en voor hele goede prijs. Altijd beste prijs.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA