Snel en eenvoudig

Ik zocht banden voor mijn caravan, dus banden met een groot draag, dus 104N. Voor een busje. Makkelijk te vinden en beyalen vlot en simpel.

Very satisfied and recommend to everyone

The search and information system very goid. Ordering process easy to go and i am satisfied with my purchase.

Perfect en makkelijk

Je kunt makkelijk op je keuze zoeken met de laagste prijs. In een minuut ben je klaar met bestellen en je krijgt meteen de beste vakgarage in je omgeving, alles in één minuut. Echt geweldig!

Goedkoop , snel en makkelijk

Al vaker hier mijn banden gekocht...levering is snel en gaat gemakkelijk en tegen een prima prijs

Goede site concurrerende prijzen

Goed overzicht, makkelijk een montagepartner te vinden, goede referenties en veel keuze uit bandensoorten en merken

gewoon goed en correct

Gewoon niet ***len doen

overzichtelijke site en goede service

Goede service met het uitzoeken van de band en hulp van montage plaatsen bij jou in de buurt

goede en duidelijke web site !

Goede en veelzijdige keuze voor een voordelige prijs !

Goede prijs en goed overzicht

makkelijk bestelproces incl. montage

Makkelijke website en gebruiksvriendelijk

Ik bestel mijn banden het liefst bij Bandenconcurrent, de webshop is betrouwbaar, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Daarnaast zou ik helemaal tevreden zijn als er reviews en/of scores per autoband bij het product zouden staan. Verder top!

weet ik niet net besteld

weet ik niet net besteld en black friday

Heldere en duidelijke informatie die aanspreekt.

Biedt heldere en duidelijke boodschap die aanspreekt om aan te schaffen. Betrouwbare uitstraling.

Vorig jaar zo goed, dat ik dit jaar ook weer bestel!

Vorig jaar heerlijk genoten van de bestelde banden. Maar nauwelijks een maand later werd ik in december door een busje geschept die met 80 rechtdoor over een rotonde wilde gaan wegens 'vermoeidheid'. Andere auto dus, maar beter snel het glibberen voorkomen met deze mooie banden door Bandenconcurrent.

Overzichtelijk en goedkoop

Dit is leuk banden uitzoeken.Je even verdiepen in wat je voorkeur is en bestellen maar.

Grote keuze, snelle levering

Grote keuze, snelle levering

perfecte service

Mijn voorbanden laten vervangen advies om de achter banden ook laten vervangen black friday voordeel gepakt

geweldige service voor een héle strakke prijs

Het scheelt gewoon aardig wat geld dat je tegenwoordig beter kan besteden om te tanken.

Goede prijs en kwaliteit

Overzichtelijke presentatie, goed product voor een zeer scherpe prijs.

Black Friday

Al eerder besteld en dat ging prima. Nu nog even afwachten hoe deze bestelling gaat verlopen.

Altijd mijn banden hier besteld

Altijd heel snel en makkelijk goede autobanden gevonden ook al heb ik er niet veel verstand van.

Veel keuze, overzichtelijk en eenvoudig bestellen

Prima ervaring. Veel keuze met overzichtelijke lijst met verschillen. Scherpe prijs en eenvoudig bestelproces.

snel en voordelig bestellen

De nodige banden snel en goedkoop besteld.

Makkelijk en overzichtelijk de band voor mijn busje gevonden

Bestellen gaat heel makkelijk, leveren binnen aantal dagen

Prima topservice!

Snel geleverd zonder poespas en ellende!

Overzichtelijke website!

4 seizoen banden besteld voor een hele mooi prijs! Top!!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA