Retournerings-traject Dramatisch

Al 5 weken bezig om een levering retour gestuurd en gecrediteerd te krijgen van 2 banden a retourkosten 26 euro per band!!! Had 2 banden tegelijk besteld welke apart van elkaar geleverd werden, 1 met postnl en de andere met DPD. Na retourmelding van de gehele bestelling werd 1 band na enkele dagen gehaald. Met de andere band al 5 weken aan het leuren met de klantenservice van bandenconcurrent. Bel bandenconcurrent meermaals per week, waarbij telkens het excuus gegeven en niet nagekomen wordt: (1) ik bel/mail u vandaag hierover terug (2) de retourmelding is nog niet in behandeling genomen bij magazijn (3) we gaan het in orde maken. Kortom: De band ligt nog steeds te wachten :S:S Laatste week dagelijks gebeld met de belofte we maken het in orde. De andere band welke retour is gestuurd wordt tevens niet terug betaald omdat het 1 bestelling was van 2 banden, maar als de 2e band maar nooit gehaald word staat nog alles stil. Kortom: Zeer teleurgesteld in de service van dit bedrijf!! Banden bestellen en uitleveren gaat goed, maar nazorg verlenen zoals retourneren is een regelrechte DRAMA. Ter info: De reden van de retourlevering is dat ik per ongeluk banden besteld had met de eigenschap VAN en dat betekend dat ze geschikt zijn voor een bedrijfswagen ipv een personenauto.

Grote keuze aan banden

Grote keuze en adviezen op de site om de juiste keuze in type band geven de doorslag om voor de bandenconcurrent te kiezen. Ook het inzetten van montage partners neemt werk en zorgen uit mijn handen.

Snel en Makkelijk

Snel makkelijk en handig

Goede Prijs-Kwaliteitsverhouding

Makkelijk zoeken, veel keus, prijs-kwaliteitsverhouding en goede ervaring. Echt een aanrader!

Uitstekende prijzen en site werking met aanbevelingen

Was opzoek naar een nieuwe set banden als cadeau voor mijn moeder omdat de oude set banden versleten waren en de winter periode eraan komt. Alleen de prijzen van nieuwe banden zat me een beetje rot in de maag, gelukkig waren er op deze site precies de banden die ik wou hebben voor een zeer mooie prijs met een leuke korting erop. Ook waardering voor de tips en aanbevelingen die je erbij krijgt bij het bestellen van het nemen van nieuwe ventielen etc.

snel besteld

Vele keuze's qua banden van te voren een en ander uitgezocht, dus kwam ik bij de bandenconcurrent uit voor een goede prijs.

Tot nu toe alleen maar goede verhalen.

Nog nooit slechte verhalen gehoord over BandenConcurrent.Dick

Goeie website en overzichtelijk

Veel keus voor de juiste prijs in vergelijking met concurende website's, goed voor elkaar!

Geweldig, makkelijk, snel en ruime keus

Ik heb bij banden concurrent vaker besteld. Altijd goed, snel en netjes geholpen. Prima prijs. Prima afhandeling. Aanrader.

Eenvoudig, lekker snel en montage vlakbij

Winterbanden snel gevonden en besteld en worden op steenworp afstand gemonteerd, gebalanceerd en uitgelijnd.

Duidelijke overzichtelijke website, snelle levering

Grote keuze en goede uitleg over meest interessante autobanden.

Geen gedoe

Duidelijke site. Goede informatie. Makkelijk te bestellen. Snel geleverd.

web side makkelijk en overzichtelijk

web side makkelijk en overzichtelijk, snel de juiste banden kunnen kopen

overzichtelijk en vooral gemakkelijk

Site erg overzichtelijk met goede prijzen en snelle levertijden, laten aankomen en monteren bij bandenbedrijf in de buurt maakt de beslissing een no-brainer!

Goede prijzen en snelle levering.

Super.

Snel, makkelijk en betaalbaar.

De bestelling is vlot verlopen. Er wordt je veel werk uit handen genomen. Erg prettig.

Goed, snel met concurrerende prijzen

Duidelijk, snel, goedkoop en uitstekende service

De goedkoopste in zijn segment maar ook de beste service in zijn segment!!

Super service

Snelle service, zeer tevreden.

Voor ons transportbedrijf bestel ik regelmatig banden via bandenconcurrent.nl. De keuze is enorm, het aanbod zeer overzichtelijk en de bestelling altijd snel in huis. Zeer tevreden!!

Eenvoudig

Eenvoudig te bestellen en thuis te leveren tegen concurrerende prijzen

perfecte service en scherp geprijsd

duidelijke website scherpe prijzen en duidelijk vergelijk mogelijk

SUPER B

very good price,in comparation with other market. congratulation banden concurrent !!!

Overzichtelijk, compleet en eenvoudig

Overzichtelijke website, complete info en eenvoudig bestelproces.

Snel en heel overzichtelijk

Goede prijs en fantastisch, dat er meteen de mogelijkheid geboden wordt om een montagebedrijf te selecteren. Chapeau!!!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA