Ik heb voor het eerst besteld

Het is wel heel makkelijk te bestellen

Prima…..!

Prima service en snel geleverd.

Super banden!

Ruime keuze uit voorraad, allemaal direct beschikbaar, snelle levering en scherpe prijzen. Zeker aanrader.

Heb goede ervaringen bij bandenconcurrent

Heb eerder al besteld en is me goed bevallen. Bestel voortaan altijd hier!

Makkelijk besteld en snel betaald. Als de levering ook zo gaat ben ik dik tevreden.

Absoluut geweldig!!

Binnen 5 min heb ik nieuwe banden besteld. Dit doe ik al jaren bij de bandenconcurrent!! Ik ben een trouwe klant.

Makkelijk te bestellen

Nadat ik via google bij de bandenconcurrent.nl ben terecht gekomen kon ik zeer makkelijk mijn banden vinden en bestellen…..de site is zeer overzichtelijk en bestellen gaat zeer makkelijk en soepel……levering kan ik nog niks op zeggen aangezien dit mijn eerste bestelling is maar als dat ook zo gaat zoals bij het bestellen dan zie ik dat ook met vertrouwen tegemoed.

Ruime keuze aan banden incl. montage dicht in de buurt

Duidelijke site met ruime keuze aan banden. Door partnerschap met garages, altijd een montage mogelijk dicht in de buurt. Een echte aanrader!

Super behulpzaam

Deze site was super. De informatie was complete en maakt het makkelijk en mogelijk om een keuze te maken. Nu even de aflevering afwachten.

Ib bestel voor 2e x

Snel en goed verpakt

duidelijke en overzichtelijke website!

Zeer snel en voor een goede prijs banden plus montagepartner geregeld! Heb al eens eerder besteld dat is zo goed bevallen dat ik altijd terug blijf komen.

snelle afwikkeling

Goed contact, en snelle afwikkeling. Al eerder goede ervaringen gehad, en kom weer terug

Veel keuze en makkelijk zoeken

Het is makkelijk dat je de banden op dezelfde plek kunt aanschaffen en tegelijkertijd kunt zien wie de montage kan doen in de buurt

Al eerder bestelling gedaan en dat was toen goed

Ik heb al eens eerder een bestelling gedaan en dat was toen goed vandaar dat ik dat nu weer gedaan heb

Bestelling verliep prima, en laagste prijzen

Heb Pirelli Scorpion Winter banden besteld. 30 dagen-terug garantie, geen verzend kosten en de beste online prijs, had mij doen besluiten hier de nieuwe winterbanden voor mijn Volvo XC40 P8 te bestellen. Als ze keurig - op tijd - worden geleverd, is het 5 volle sterren wat mij betreft!

Erg gemakkelijk en fijn proces

Makkelijk om de juiste banden te vinden met specifieke zoekopdrachten en makkelijke te bestellen zonder account

onbekendheid !

Is de eerste keer dat ik hier wat besteld.

Gewoon geweldig goed

Altijd goede service en kwaliteit

Prima en snel geregeld voor een bescheiden prijs

Goede keuze opties en een snelle reactie.

Fijne ervaring

Snel en correct uitgevoerde order

Goede prijs, goed en snelle service. Kan niet beter

Altijd de goedkoopste

Ik bestel elk jaar. Site is makkelijk in gebruik.

Top service, prijs kwaliteit perfect

Goede ervaring. Absolute aanrader

Overzichtelijk, voordelig, duidelijk. Absolute aanrader.

De website biedt een duidelijk overzicht van de opties. Handig is dat de 'slimme koopjes' er direct uitspringen en dat dat ook daadwerkelijk slimme koopjes zijn. Het assortiment is breed, de informatie goed zichtbaar en de montagepartners vooraf bepalen en betalen is ook prettig - geen gedoe achteraf en gerommel over meerprijzen anders dan op de website vermeld. Absolute aanrader.

Beste service

Goede prijs en snelle levering

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA