Slecht

Vorige week eerste bestelling gedaan. Veel spijt van, hun advertentie "vandaag besteld, morgen geleverd" is wel héél optimistisch. Ook geen enkele communicatie of reactie op vragen. Dus beter iets meer betalen en service dan dit. Denk ook dat ze al deze revieuws zelf schrijven. Heb me laten vangen door het wel gemakkelijk bestellen en de goeie prijzen van de banden. Dus NOOIT meer!!!

Duidelijke website, alles snel geregeld

Alles wijst zich vanzelf op de website, een prettige ervaring voor het uitzoeken van autobanden.

Duidelijke site, makkelijk te bestellen

Site is duidelijk, scherpe prijzen en makkelijk te bestellen en direct kunnen kiezen voor montage bij garage in de buurt.

Goede heldere website en concurrence prijs

Op Internet gezocht naar een aanbieder van 4 seizoen banden. Naast de goede prijs bieden ze lokale service via hun partners. Dat was voor mij doorslaggevend.

Goed en makkelijk

Dit was de 1e keer via bandenconcurrent. Het is me prima bevallen. Zeker de moeite waard.

Erg goed!

Ideaal dat je banden kunt bestellen voor een goede prijs en tegelijkertijd het kan laten monteren door een bedrijf bij jou in de buurt!

site is overzichtelijk en duidelijk, simpel, prima

goede prijs en kwaliteit, snelle levering

Snelle service, goede prijs/kwaliteit

Snelle, probleemloze levering.

Goede site, snel geregeld!

Makkelijk overzichtelijk en een goede prijs/kwaliteitsverhouding! En super snel besteld met iDeal

Eenvoudig en snel kiezen en bestellen bij een vertrouwd adres.

Een keuze maken uit kwaliteit en prijs is eenvoudig. Het laten monteren bij een vertrouwd adres met een all-in prijs geeft vertrouwen.

Goedkoopste en beste banden leverancier

Grote keus voor goede prijs

Duidelijke website met goede keuzes. Ook goede vergelijkingen met banden onderling.

Overzichtelijk

Overzichtelijke weergave van het beschikbare aanbod tegen een scherpere prijs dan de bekende concurrenten.

Volledig ontzorgt voor scherpe prijzen, helemaal geweldig!

Makkelijke website, heel gebruiksvriendelijk. Scherpe prijzen en goed systeem voor montage in de buurt.

Zeer goed website

Gemakkelijk te navigereren Gemakkelijk te zorkrn

Snel. Duidelijke en makkelijke

Ik wilde snel een band bestellen. En kom ik via google op deze website. Ik zie dat als wat ik wil . Kan ik het makkelijke vinden en opties zijn best duidelijke. Ik ben er wel tevereden

goede prijs en geen vezendkosten

Prijs is goed en geen afleverkosten. Snelle service. Dik in orde.

Snel en doeltreffend!

Zeer goed!

snel eenvoudig en suppervoordelig

snel eenvoudig en super voordelig

Prima bedrijf

Snel en accuraat

Duidelijke en overzichtelijke website.

Geen gezeur, gewoon goede prijs. Top!

Snelle service en juiste prijs voor de banden

Goed geregeld

Ik heb goede ervaring goedkoop voor een kwaliteit band tenopzichte van de concurrent. De banden wissel bij de gekozen garage gaat volgens de richtlijnen zeker wat het vast zetten betreft alles op het juiste aanhaal moment. Top

Hele goedkope Togo r888r banden, 30 dagen bedenktijd is ook top.

Ik heb nergens zo'n goede deal gekregen voor een setje Toyo r888r banden.

vlotte en makkelijke site

positief