goede banden

moest alleen lang wachten

Fijne service, zeer gemakkelijk te bestellen! ik zeg ideaal.

Kwaliteit

De bestelling is zeer snel en simpel verlopen. Ik was op zoek naar Petlas banden en deze heb ik eigenlijk met 2 klikjes kunnen vinden. Hierdoor wil ik Bandenconcurrent bedanken.

Top bedrijf

Vaker besteld via Bandenconcurrent en altijd top! Het is fijn dat je direct de montage erbij kan regelen, hierdoor ben je met 1 druk op de knop klaar.

Hadden de banden die ik zocht voor weinig, maar garagist is de dupe

Voor mijn bus mooie banden gevonden op deze website. Merk en type speciaal naar gezocht, maar nergens meer te krijgen, behalve hier. Ook een nette prijs. Gekozen voor een montagepartner in de buurt bij een garagebedrijf met goede reviews. De garagist had flink werk. Mijn bus past niet op een gewone bandenlift, dus moest met de krik wiel voor wiel gedaan worden. Oude banden zaten erg vast op de velgen. Hardwerkende en professionele garagist heeft wel een uur werk gehad. Die houdt dus niets over van deze klus en levert er tijd op in. Op korte termijn fijn voor de klant, op langere termijn geen houdbaar bedrijfsmodel. Met zulke kleine marges gaan op termijn alleen beunhazen als montagepartner werken, de klant is dan de dupe.

snel en eenvoudig bestellen

Ondanks dat jullie (op een paar euro na) niet de goedkoopste waren, kon ik bestellen zonder account en gedoe. Dat heb ik het liefste.

Snel en handig

Fijn om zo goedkoop en snel te kunnen bestellen

Bestelling winterbanden

Ruime bandenkeuze, tegen prima prijzen. Mijn bestelling werd ook snel geleverd, binnen de aangegeven tijd.

Snel en makkelijk bestellen.

Foed advies op de site en snelle levering

Bijzonder makkelijke site, zeer overzichtelijk

Makkelijk zoeken en vergelijken en zo besteld

Makkelijk en overzichtelijk

Makkelijk, overzichtelijk en goedkoper als de dealer banden bestellen. Hij onthoud voor langere tijd ook je bestelling.

Prima verlopen

Besteld en snel geleverd en keurig gemonteerd.

Duidelijke website met breed assortiment

Al eerder op deze site banden besteld; werd vlot geleverd en voldoende keuze aan montagepartners. Inmiddels heb ik een andere auto waarbij de voorbanden bijna versleten zijn; dus weer hier een bestelling gedaan omdat ik een specifiek merk band zocht die de concurrent niet had. Hopelijk gaat het net zo vlot als de vorige keer!

fantastisch en super praktisch

Overzichtelijk super handig en zeer goede prijzen

Vetrouwelijk overeenkomig website

Pas geleden heb ik klapband gehad op de snelweg gelukkig reserve bandje erop gezet, Danku wel

Eenvoudig te bestellen, goede prijs

Goede prijs, nu wachten op de levering

Scherpe prijzen

Site is duidelijk. De prijzen zijn scherp en er zijn geen verzendkosten wat bij andere aanbieders we het geval is

Ruime keuze en veel bezorgopties t.o.v. concurrent

Mooie overzichtelijke website met scherpe prijzen. Tevens was het bij de concurrent niet mogelijk om de banden thuis te laten bezorgen. Ik zal hier zeker vaker bestellen.

Goed, duidelijk en scherp

Eerder besteld hier, levering correct en op tijd. Goede prijs kwaliteit verhouding en scherp.

Prijs kwaliteit is goed en de snelle levering is Super!!

Als ik banden voor mijn auto nodig heb koop ik ze altijd hier. Prijs kwaliteit is helemaal prima en de snelle levering is Super!!! Zeker een aanrader als je snel aan nieuwe banden wil komen voor een goeie prijs. M.v.g Dhr. Kamer

Altijd tevreden

Heb via jullie organisatie Al meerdere banden besteld Word altijd snel verzonden en Correct gemonteerd bij aangesloten Garages

Geweldige service, goed product, lage prijs

Prima leverancier

Duidelijk en goede service

Duidelijk en snelle service

Goed overzichtelijk website. Keuze is reuze.

Uitstekend website!

Nog niet eerder bestelt bij dit bedrijf, maar duidelijke website, goede informatie, zodoende kwam ik tegen verwachting in op een hele andere bandenmerk uit dan dat ik vooraf had gedacht. Ook locatie selecteren bij de betaling gaat soepel, betaling is zo geregeld. Prima.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA