Snel en prijskwaliteit

Al reeds eerder iets besteld met prima levering.

Gewoon goed

Top bedrijf

Ik bestel altijd mijn banden bij bandenconcurrent,altijd netjes geleverd. Nooit geen problemen gehad,met mijn banden

Overzichtelijk en snel bestellen

Duidelijk overzicht van aanbod en verschil tussen diverse banden, en tevens voor een scherpe prijs!

Top site

Goeie prijs kwaliteits verhouding

Een kind kan de was doen!

Eenvoudig en snel deskundig advies krijgen en voor een eerlijke prijs weer veilig de weg op!

Goedkoop en goed top

Bestel hier al myn banden voor myn autobedryf top

Goede bestelervaring

Bestellen gaat goed, heb nog niks ontvangen. Let op bij de montagepartners, wanneer je google reviews leest zie je dat hoer louche bedrijven tussen zitten. Ik heb daarom gekozen om de banden in eigen beheer te laten monteren.

Alle afspraken nagekomen en super montage

Als een bedrijf alles doet volgens afspraak is dat gewoon en 10. Het montagebedrijf is een sympathieke en vakbekwame zzp’er. Alles ok dus.

Goede banden en snelle levering

Goede online service en makkelijk bestellen!

Online krijg je goed advies. Ook is het bestel proces super makkelijk! Aanrader.

zeer goed, vlotte bestelservice

Gemak en eenvoud, beste prijs, in 1 woord: TOP!

Snelle en gemakkelijke bestelling

Snelle en gemakkelijke bestelling

Simpel, snel en betrouwbaar!

Ik heb al meerdere malen banden besteld bij BandenConcurrent. Altijd snelle levering en heldere communicatie, perfect!

vlug besteld

mijn ervaring is tot nu toe positief

Levering van banden te laat en onduidelijk.

Vier stuks banden besteld op maandag, deze zouden binnen 2-3 werkdagen geleverd worden. Dinsdag een mail ontvangen dat "de banden naar alle waarschijnlijkheid donderdag geleverd zouden worden". Daarom voor de maandag erop een afspraak gemaakt bij de garage om de banden te monteren. Helaas donderdag de banden niet ontvangen, vrijdag helaas ook niet. Daarom gebeld naar bandenconcurrent om na te gaan of er gekozen is om ook te leveren op zaterdag. Onduidelijk antwoord gekregen van de helpdesk. Uiteindelijk werden zaterdag de banden ook niet geleverd. Maandagochtend de garage moeten teleurstellen dat de banden nog niet binnen waren. Uiteindelijk lagen er maandag in de namiddag vier banden voor de deur met een briefje dat wij niet thuis waren. Terwijl er die dag continu mensen thuis waren?! Voor het monteren van de banden uiteindelijk een nieuwe afspraak moeten maken... Dag en tijd van bezorging was gedurende de hele levertijd onbekend.

snelle bestelling en levering

goede overzichtelijke website. Duidelijke informatie en montage gegevens. Uiteraard scherpe prijs voor de banden en montage.

Prima afhandeling van mijn bestelling.

De levering van de banden duurde ongeveer 4 dagen. De montage ter plaatse was perfect!

Snel safe en simpel

Snel te bestellen en te leveren. Denken meteen mee over montage en geven goed advies.

Snelle en goede levering

Afgelopen jaar voor de eerste keer zomerbanden besteld. Erg tevreden over goede en snelle levering.

Beduidend betere prijzen als andere sites

Na de apk wilde wij niet de dealerprijs betalen. Na een tijd uitstellen eindelijk gaan zoeken. BANDENCONCURENT was makkelijk te vinden en betere prijzen (voor goede kwaliteitsbanden) als andere sites die we bekeken voor de frustratie begon op te lopen. Daarbij waren we blij verrast dat we aan konden geven dat we alleen de banden wilde en dus vrij konden kiezen waar we de montage gaan doen.

Kwaliteit en service staan voorop!!

Bestellen van banden voor de juiste auto werkt perfect. En altijd snel geleverd.

Veel en duidelijke keuze

Heel overzichtelijke website met veel keuze mogelijkheden. Ook makkelijk is dat je een montagebedrijf in je buurt kan kiezen of anders aan huis laat monteren.

nergens goedkoper gevonden - nergens makkelijker bestellen

Al ben al jaren klant bij de banden concurrent. Verstandige keuze blijkt steeds weer. De website is heel overzichtelijk. Als je uitleg nodig hebt kan je die overal op de site vinden. Ik ben zeer tevreden.

Beste vergelijkingssite voor nieuwe banden

Nog nooit banden gekocht, maar met bandenconcurrent was het zeer eenvoudig. Ik heb ook nog even naar andere sites gekeken, maar die waren duurder of kwamen met onbetrouwbare bedrijven aan.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA