Goed geregeld en niet te duur

Afspraak maken is een fluitje van een cent. Snel en duidelijk.

Gewoon gemakkeleijk

Iedere keer toch weer een mooie keur aan mogelijkheden.

Ervaring

Mijn man bestelde altijd bij jullie, dus wie ben ik dan om bij een ander te bestellen. Zijn ervaring was altijd heel goed en dan moet je geen andere proberen.

Snelle service en goedkoop.

Snel, goedkoop en vlotte levering.

Zeer tevreden over de service

Moet wel zeggen dat montage van banden erg veel kost

Sublieme service

Goede band en snelle service. Goed bandenbedrijf voor opzetten band.

Was goed geregeld

Duidelijke website

Banden waren makkelijk te vinden. Veel keuze per bandsoort in verschillende prijsklasses

Snelle levering en nergens goedkoper

Bestel hier altijd mijn banden. Nergens goedkoper. Snelle levering.

Superrrrr makkelijk

Ik als vrouw kon dit mooi zelf doen zonder dat ik me man moest raad plegen haha

Beste prijs goede kwaliteit

Beste prijs en goede kwaliteit

Uitstekende website

Goede duidelijke website, goed aangegeven over de levering. Perfecte service!

Boven verwachting mijn banden van Pirelli

Snel geleverd, betalen na levering top.

Banden waren snel gevonden

Het is nu afwachten wanneer deze gemonteerd worden en daarbij afgeleverd worden bij de garage. Hopelijk net zoveel rijplezier als de vorige set. Prijs/kwaliteit verhouding in deze is prima. Service en afwikkeling kunnen wij nog niet beoordelen wegens dat dit voor ons de eerste bestelling is.

Vlotte levering

Goede ervaring met bezorgen aan huis

De meest accurate en duidelijke website om banden te bestellen

Koop alleen autobanden via Bandenconcurent.

Goede kwaliteit All Season banden voor een superprijs

Ik ben zeer tevreden over de prijs aangezien bandenconcurrent de goedkoopste aanbieder was voor dit type All Season band dus ik bestel volgende keer weer bij hun en zal ze zeker overal aanbevelen !

Prima, goed geregeld.

Eenvoudig besteld via de website. Deze is informatief en duidelijk. Vlotte leverantie.

snel, concurrerende prijzen

Helder en duidelijke site, mijn keuze was snel duidelijk

effe bandjes regelen, das zo gedaan bij de concurrent en niet duur!

Goede overzichtelijke site , werkt handig en vlot, met goeie aanbiedingen en scherpe prijzen.

Goedkoop, makkelijk te bestellen en snel geleverd

Fijn dat er zo veel keuze is. Ook verschillende betalingsmogelijkheden maakt het makkelijk om zo te bestellen. Prima site, zal er vaker bestellen.

Dit is mijn eerste opdracht bij bandenconcurrent

Ik zie een groot prijsverschil in het voordeel De Bandencurrent. Ga binnenkort een electrische auto rijden met dikke 21" banden, dan zal het prijsverschil wel helemaal lonend zijn want ik heb altijd set zomer en winterbanden bij mijn auto's.

Altijd goed en snel.

Al een aantal keren bestelde ik mijn banden bij de BandenConcurrent. Scherp geprijsd en ergens goedkoper... Geen probleem, de prijs wordt scherp gesteld...

Totaal gemak!

Zeer scherpe tarieven en zeer gebruiksvriendelijke website waardoor je in een paar minuten alles hebt geregeld! Aan te bevelen omdat je veel bespaard op garagetarieven!!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA