Snel, betrouwbaar en eenvoudig

Informatie is helder en bestelling is snel en eenvoudig geplaatst.

Goed en Goedkoop!

Op internet gezocht naar banden. Uiteindelijk bij de bandenconcurrent uitgekomen. Deze hadden de snelste levertijd en de goedkoopste prijs. Ideaal!

Prima.

Snel en makkelijk besteld. Even met iDEAL betalen en klaar, hopelijk over een paar dagen bij mijn garage afgeleverd. Vorige keer ging prima dus ik ga er vanuit dit gewoon weer een 5-sterren deal is!

snel en makkelijk

snel en makkelijk en de prijs is goed

Snel geregeld

Super handig en goede prijzen

Mijn auto banden besteld via montage partner direct gemonteerd en een APK uitgevoerd met een paar muisklikken, IDEAAL

Site werkt perfect en prima prijs!

Wilde bij een lokaal bedrijf winter banden laten installeren. Schrok van de prijs en ben gaan ‘googelen’. Zo kwam ik bij de bandenconcurrent terecht. De installatie moet nog plaatsvinden, maar de site en doorverwijzing naar de installatie partner werkt perfect.

Geweldige service

Krijg wat je besteld + goede site

Prima leverancier en snel geleverd

Uitstekende prijzen en snelle leveranties. Uitstekende keuze!

Geen betere concurrrent dan banden concurrent

Ben zelf een van de vaste klant van banden concurrent als het om mijn auto banden gaat ,,,voor ieder een aanraader als het om je autobanden gaat.

Overzichtelijk

Maat zoeken ,bandje kiezen, bestellen en klaar !!

Gewoon top.

Bestel al jaren hier mijn banden. Alles word altijd netjes en snel geleverd. Ik raad ze ook altijd aan bij iedereen die andere banden nodig heeft.

Snel en makkelijk

Bestellen gaat snel en makkelijk.

Snel ,makkelijk goedkoop

Goede site, grote keuze, en zeker niet duur

Simple en snel te bestellen

Makkelijk geregeld voor een goede prijs

Via de site is het makkelijk te regelen om de juiste banden te kiezen en een plek te vinden voor montage.

Geweldige website en service

Koop altijd mijn banden op hun website en hebben mij nog nooit teleurgesteld. zeer tevreden mee!

Snel en eenvoudig te bestellen

Voor de 2de keer besteld enorm te reden er mee raadt het ook iedereen aan snel en eenvoudig besteld overigens

Goed bedrijf snel levering

Goede site, snelle service en goede prijs

Easy peasy en lekker betaalbaar.

Bestellen gaat heel makkelijk en gaaf dat er aangegeven wordt welke band populair is.

Gemak en mooie prijs

Door de prijs ivm gemak heb ik de banden bij bandenconcurrent gekocht

Snelle, goede service en een goede prijs

Had een fout in bestelling, kon het eenvoudig weer annuleren en werd snel geholpen door de klantenservice. Keurige service.

Banden moeten nog geleverd worden, maar de goede prijs is hier het bewijs. e

Mijn ervaring tot nu toe is goed. Er wordt direct aangegeven wanneer de banden geleverd gaan worden en.dit tegen een zeer goede prijs @

Superfijne website, werk snel en vooral ruime keuze en prima prijzen!

Banden weer hier besteld, goede ervaring vorige keer dus is het niet moeilijk oom dezelfde keuze te maken.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA