Banden moeten nog geleverd worden, maar de goede prijs is hier het bewijs. e

Mijn ervaring tot nu toe is goed. Er wordt direct aangegeven wanneer de banden geleverd gaan worden en.dit tegen een zeer goede prijs @

Superfijne website, werk snel en vooral ruime keuze en prima prijzen!

Banden weer hier besteld, goede ervaring vorige keer dus is het niet moeilijk oom dezelfde keuze te maken.

Topp

Super en snelle levering

Kwam vorige keer afspraken na en Tim helpt voortreffelijk

Gemakkelijk

Ik vind de website gemakkelijk en overzichtelijk, En ook hebben ze de scherpste prijs.

Makkelijk en overzichtelijk

Overzichtelijke keuze tussen banden, ook met de energielabels verbruik en grip. Zo kon ik perfect snel de goede keuze maken voor mijn auto.

Praktisch en snel

kan nog geen oordeel vellen "t is onze 1e bestelling

Website is overzichtelijk en duidelijk ook voor iemand die minder met computers als ik, en als er verder gedaan wordt wat er belooft is zullen we een lange samenwerking tegemoet gaan.

snel, goed, gunstig geprijsd

12 Inch is moeilijk te vinden, en dan ook nog eens op voorraad. Hier wel een goede band gevonden die perfect is voor mijn autootje en mij weer vele kilometers veilig zal kunnen verplaatsen.

goed maar een mooie pagina met verschil van banden testen zou mooi zijn

prima om te kopen en snel geregeld. hopelijk is de bezorging ook oke.

overzichtelijk en veel keuze

Een overzichtelijke site met veel keuze. ook mogelijkheid om bij garage te laten bezorgen!

Snel besteld

Ik bestel altijd hier, super makkelijk en snelle levering.

Heb van jullie gehoord en was positief

Alles snel geregeld en vriendelijke service

Eenvoudige overzichtelijke site. En zeer scherp geprijsd

Eenvoudige overzichtelijke site. En zeer scherp geprijsd

duidelijke website

bij vragen goed te woord gestaan door medewerker

Eerlijke prijzen en snelle levering

Ik ben erg tevreden over het ruime aanbod en de eerlijke prijzen! Daarbij vind ik dat de bestellingen snel bezorgt worden.

Overzichtelijk, makkelijk vergelijken en snelle levertijd.

Ik kon gemakkelijk een keuze maken, ondanks ik weinig verstand heb van autobanden. Overzichtelijk informatie zorgt ervoor dat ook ik snap wat ik precies bestel. Snelle service.

Goede banden altijd tevreden met hoe de site werkt

Bestel altijd via jullie site omdat jullie de goedkoopste zijn snelle lever tijd Goed bedrijf

Super voordelig

Makkelijk snel en goed

Snel , makkelijk en niet duur

De band die ik wil , snel te vinden. Montagemogelijkheden in de buurt, en ook snelle verzending. Prima geregeld.

Alles is makkelijk te vinden voor mijn auto en makkelijk om te bestellen

duidelijk en makkelijk in gebruik

De site is makkelijk en duidelijk in gebruik. Ook voor mensen die geen verstand hebben van banden.

Top! Top! Top!

Beste service

Duidelijke website en snelle levering

Website zeer duidelijk en snelle levering. Prijs ook zeer scherp

Snel geregeld

Nette prijs en snel besteld!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA