Retesnel

Gemakkelijk en snel geregeld

Goede prijs kwaliteit verhoudingen en snelle levering.

Goede site.

Mooie site. Eenvoudig te bestellen.

Bestelling mogelijkheden genoeg met overzichtelijke site

Bestelling gaat super eenvoudig

Ik heb hele goede ervaring ik koop altijd via deze site altijd goed op tijd.

Ik heb hele goede ervaring ik koop altijd via deze site altijd goed op tijd. het word ook goed afgeleverd bij de garage.

Eenvoudig alles regelen in 1 keer

Op de website goede keuze banden en montage + APK kunnen regelen.

Top goed geregeld

Incl. Montage - heel fijn

overzichtelijk

mooi advies

Goede kwaliteit

Snel bestellen op makkelijk site en binnen 3 dagen in huis ,top!! En de keuze is reuze!!

Overzichtelijke site, goede prijzen

Overzichtelijke site, mooi breed aanbod van verschillende merken en goede prijzen. Klantenservice ook prima te bereiken en vriendelijk!

Heel eenvoudig, zeker voor iemand die er de ballen verstand van heeft.

Alles was overzichtelijk, en ik kon in één overzicht de beste banden bestellen voor mijn auto.

Altijd scherp geprijsd. Ik bestel hier altijd me banden. Op de site staat het duidelijk uitgelegd over de functies/kwaliteit/toepassing van de banden.

Service goed

Hier krijg je snel de banden thuis!

Orima geleverd zoals afgesproken.

Jammer dat leveringen naar Spanje, de Balearen niet mogelijk is. Hierdoor zijn als bedrijf gevestigd op Ibiza genoodzaakd om BTW in nederland te betalen die niet terug te vorderen is.

Heel goed,

Goede beschrijving van de band en groot voordeel geen verzendkosten, ook niet bij een band uh

Fijn bedrijf

Al meerdere keren besteld. En goeie ervaringen mee. Snel geleverd en fijne afhandeling. Aanrader!

Prima prijs

Goedkoopst

Fijne website en keurig bezorgd.

Een goede overzichtelijke website, duidelijke informatie, ......fijn om uit te zoeken.

Snelle service en de beste prijs!

Snelle service en de beste prijs! Nergens zo goedkoop!

Snel top service

Perfect en snel geleverd

Snel en goed

Snel gevonden, snel geregeld!

Uitstekende service en eenvoudig bestellen!

Ik ben zeer tevreden over Banden Concurrent! Het bestellen van banden was ontzettend makkelijk dankzij de overzichtelijke website en duidelijke informatie. De levering was snel en precies zoals beloofd. De prijzen zijn scherp en de kwaliteit van de banden is top. Daarnaast was de klantenservice vriendelijk en behulpzaam. Ik ga hier zeker weer bestellen en kan Banden Concurrent aan iedereen aanraden!

Super fijne website en duidelijk overzicht

Groot gross aan autobanden. Fijne en duidelijk omschreven website

Perfect.

Goede ervaring, hoop dat ze op tijd binnen komen.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA