overzichtelijke site

Ik heb weinig verstand van de banden. Maar op deze site is alle informatie te vinden. Duidelijke uitleg en makkelijk prijzen vergelijken.

Keurig op tijd bezorgd

Makkelijk te bestellen, keurig op tijd geleverd. Voldoet aan mijn verwachtingen. Zeker aan te bevelen.

quite good

the site is easy to use, clear.

grandioos

alles super verlopen, van bestellen en monteren

Goeie prijs/kwaliteitsverhouding

Zeer makkelijke en duidelijke site om te bestellen, ook is het handig dat de montagepartners erbij staan, scheelt weer zoeken. Zeer tevreden

Prachtige prijzen en goede montagebedrijven in de buurt

Duidelijke site, mooie prijzen en goede montagebedrijven in de buurt

snel en makkelijk

snel makkelijk en overzichtelijk!

was zeer snel geleverd

Ben zeer goed geholpen bij garage spijker

Snel makkelijk en voordelig

Snel besteld voor goede prijs. Levering in de buurt met gelijk service voor opleggen

Geweldig.

Altijd goed service

Ik ben tevreden klant

Ik ben tevreden klant

toppers

Makkelijk en overzichtelijk

Overzichtelijk en gemakkelijk

Direct overzicht van type banden tegen welke prijs. Gemakkelijke service om banden bij een montage partner te laten bezorgen.

super snel en makkelijk

top en snel geregeld

Makkelijk en veilig bestellen met Amex

Makkelijk en veilig bestellen met Amex creditcard

helemaal prima

Vlotte bestelling, ruime keuze en een heel transparant proces. Het is heel makkelijk om je keuze te maken, je montage partner en de betaling in orde te maken. Helemaal top, nu nog leveren en monteren ;-)

goed goedkoop en correct

snel goede prijsvoering neemt alles uit handen geen betalingen achteraf

volgens afspraak

top

Gewoon goed

Goede ervaring met BandenConcurrent dus nu ook winterbanden besteld.

Duidelijke en overzichtelijke website

Ik kon vrij simpel naar mijn wens de juiste banden vinden voor mijn auto de site werd aangeraden door mijn vader met het juiste resultaat

Great process

Very easy to find what we are looking for, easy and clear. Thanks!

Klantvriendelijke site en snelle levering

Het is erg gemakkelijk om het juiste type band te vinden en te bestellen. Het assortiment is dan ook zeer uitgebreid. Respectievelijke snelle levering wat je mag verwachten van het leveren van autobanden aan de deur.

Makkelijk besteld!

Gehele bestelling loopt soepel, tussendoor pop up meldingen met adviezen over je bestelling zoals, oude ventielen kunnen niet worden hergebruikt etc. Super goed ook voor mensen met minder verstand van auto's

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA