Bandenconcurrent is onverslaanbaar

Zowel veilig als snel op weg met Bandenconcurrent! De meest betrouwbare partner voor mijn autobanden!

Ruime keuze en een prima prijs-kwaliteit verhouding

In mijn zoektocht op internet naar autobanden (in dit geval winterbanden voor de auto van mijn echtgenote) kom ik toch altijd weer terecht bij BandenConcurrent. Deze leverancier heeft een ruime keuze met een heldere vergelijking en niet onbelangrijk, een scherpe prijs. Daarbij geen "neeverkoop" zoals bij bijvoorbeeld Kwikfit resp. ANWB waar de populaire banden uitverkocht zijn. Verder kun je kiezen uit verschillende garage bedrijven waar je de band kunt laten monteren.

Goede prijs en service

Al meerdere keren banden besteld. Altijd netjes en tijdig geleverd voor een goede prijs.

Overzichtelijk

Ruime keuze en overzichtelijk.

Overzichtelijk en betaalbaar

Overzichtelijke site, prima prijzen, handig met montagepartners

Mooie prijzen, duidelijke informatie en goede kwaliteit!

Aanbevolen door mijn garage. Vergeleken en inderdaad de beste keuze.

Kwaliteit en goedkoop

Goede site

Perfect!

Alles duidelijk aangegeven met alle informatie.

Snel en tegen goede prijs

Omdat ik het merk en type band reeds voor ogen had, kwam ik snel bij de getoonde banden. Omdat de prijs lager lag dan bij de grote quickfitters, snel besloten tot aankoop en via een duidelijk bestelproces tot levering gekomen.

Super makkelijk en heel duidelijk

Goede uitleg en makkelijk te bestellen

Super simpel

Site zag er hartstikke netjes uit. Op trust pilot ook allemaal positieven revieuws.

bekende leverancier en zeer scherpe prijs

Bij mijn autodealer betaal ik heel veel meer voor deze goede continental band

Geweldige site

Een fijne site waarop je banden met elkaar kan vergelijken. We hebben goede kwaliteit banden voor een fijne prijs gevonden hier. Ook ontzettend handig dat je ze gelijk bij een bedrijf bij jou in de buurt kan laten leveren en vervolgens monteren. Echt top.

Zeer goed!!

Al meerdere keren tot volle tevredenheid banden besteld

Vind makkelijk de juiste band voor mijn auto.

Vind op de site makkelijk de juiste band voor mijn auto. Goede uitleg wat de codes op de band betekenen. En de prijs is zeer concurrerend! Daar word ik blij van.

Snel en overzichtelijk

Bestellen gaat simpel. Het overzicht kon nog beter zijn als je geselecteerde banden zou kunnen vergelijken met elkaar.

Handig betaalbaar en scheelt veel tijd !

Geen verzendkosten en tijdbesparend ideaal !

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ik koop regelmatig banden online via bandenconcurrent. De snelle levering en goede prijs voor kwaliteitsbanden zijn een pre voor mij om een bandenleverancier te kiezen.

Veel keuze in een overzichtelijke website

Duidelijke website met een uitgebreide keuze aan all season banden voor elk budget.

Beste prijs

Veel keuze en handig icm montagepartners

Als je weet wat je wil kun je de juiste band vinden. Bij twijfel tussen een aantal modellen is een afweging snel te maken door met goede filters naar de specs van de banden te gaan. Een montage partner in de buurt is handig en die niet het “vel” over je oren trekt is ook financieel erg fijn!

Goede kwaliteit en betrouwbare levering

Banden zijn er altijd snel, netjes verpakt en ruim assortiment!

Very easy and simple to oerder.

Easy to order, easy to understand

Goede levering, mooi optijd.

Altijd mooi op tijd geleverd, melding van aankomst van de banden zou prettig zijn.

Prima service!

81 Luchthavenweg