Goede prijs en service

duidelijke website goede service

gemakkelijk en eenvoudig

Ik kon de informatie die ik nodig had gemakkelijk vinden. Ik kon ook de banden die ik wilde voor een goede prijs op voorraad vinden en snel vergelijken.

Overzichtelijk site met scherpe prijzen.

De site heeft een goede score op de vergelijkingsites, het is overzichtelijk en het bestellen verliep soepel.

Snelle makkelijke bestelling

Mijn ervaringen van de bandenconcurrent zijn prima, vandaag besteld, binnen 4 dagen gratis geleverd. Wat wil een man nog meer?

Giving it a second chance

Last year the service failed to deliver my tires in a month. On a sunny side they returned money so I'll try again this year. Depending on the outcome I will update the rating.

Zeer snel

Snel uitgezocht en geregeld. Geen poespas

Smakelijk bestellen

En ze hebben mijn maat banden

Goedkoopste online

Snelle levering en de goedkoopste online!

TOP levering

Van ervaring voor mijn camper Banden concurent TOP

Is vrij duidelijk opgezet

Combinatie prijs, levertijd en duidelijkheid een dikke prima

Vandaag voor het eerst banden besteld bij Bandeconcurrent.nl en tot dusver dik tevreden. Duidelijke informatie, goede prijzen en zeer belangrijk .... de banden zijn in de door mij gewenste maat leverbaar.

Goede koop en vast service online.

Snel geregeld.

Goed.

Fijne overzichtelijke website

Goed overzicht. Fijn om te vergelijken. Gebruiksvriendelijk.

Ruime keuze, goede prijs en vlotte afhandeling

Ik bestel al een tijd mijn banden bij dit bedrijf. Goede prijs-kwaliteit en heel fijn overzicht op de website.

Top kwaliteit

Heb via garages en van mijn vrienden gehoord goede kwaliteit en snel en optijd geleverd krijgt zonder op onthoud ben er zeer te vreden mee en dankzij hun bestel ik ook via hier :)

Goede banden voor een goede prijs

banden zijn goed voor alle weer types

Al eerder via Bandenconcurrent besteld en laten monteren door een garage in mijn woonplaats, dat verliep allemaal uitstekend dus nu opnieuw hier besteld.

overzichtelijk en makkelijk

het bestellen is gemakkelijk het gaat vaak om de informatie van de verschillende banden wat zijn de verschillen. dat kon ik redelijk goed vinden maar waarom kies je x band en dat is denk ik belangrijk .

Mooi overzichtelijk en scherp geprijsd

Erg overzichtelijke website en scherp geprijsde banden met veel keuze

GOED

ik heb verkeerde banden besteld daar kwam ik achter nadat ik de bevestigingsmail had gekregen hoe kan ik oplossen

Veilig de winter in, voordelig de feestdagen door!

Lang gezocht naar de beste en voordeligste banden voor mijn Lynk & Co. Urenlang online vergeleken maar toch kom ik telkens weer uit bij BandenConcurrent.nl. Trap niet in de zogenaamde kortingen of BlackFriday deals van andere bandenleveranciers. Bij BandenConcurrent is de prijs écht het laagst.

Prijs goed en altijd snelle levering

Prijs goed en altijd snelle levering

Super snel en goedkoop geregeld.

Fijn dat je zelf kan kiezen bij wie je de banden kan laten plaatsen.

Goede service en goede prijzen!

Snel contact en levering en goede aangesloten bedrijven!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA