Altijd goede prijs voor TOP banden

Al meermaals banden gekocht, kom telkens weer bij Bandenconcurrent uit! Uitgebreide keuze en de laagste prijzen voor TOP banden. Altijd netjes geleverd en op tijd, dus weer een tevreden klant!

eenvoudig zoeken en uitleg, goede prijzen en totaalpakket monteren

De website geeft uitleg over de band, zoeken op de website naar de voor jou goede keuze is eenvoudig door vergelijking van de diverse + punten van de banden in combinatie met de prijzen. Een pluspunt is dat je niet hoeft te zoeken naar een bedrijf waar de banden voor montage naar toe kunnen. Ik heb deze beoordeling ingevuld voordat de banden geleverd en gemonteerd zijn dus ik houd een slag om de arm!

Snel en duidelijke taal daar hou ik van

Ik haal altijd hier mijn banden prijs is ook altijd supper en als je vragen heb word je altijd goed geholpen.

Nette en overzichtelijke website met duidelijke info en aantrekkelijke prijzen.

Ik moet de bestelde bandenset nog ontvangen maar de online bestelling ging perfect, duidelijk, snel en een prima prijs.

Ruim aanbod van banden , duidelijke product informatie.

Site is makkelijk toegankelijk om een band keuze te maken, informatie van de band is ruim aanwezig, afhandeling is prima, kortom dikke pluim voor Bandenconcurrent.

Snelle en goede service-levering

Het is nu de derde of vierde keer dat ik bij Bandenconcurent bestel het is mij goed bevallen, levering snel netjes ingepakt dus hoef dan niet ergens anders naartoe. Wat betreft de prijs scheelt het mij ook nog.

Fijne bandenwinkel met veel keus

Overzichtelijke site met goede prijzen. Duidelijk advies en vollop keuze in de gewenste prijs/ kwaliteit.

Snel en goed geprijsd

Scherpe prijzen en nette levering. In vergelijking tot andere internet aanbieders is bandenconcurrent wel bereikbaar als er iets is. Fijne aanbieder uit Nederland.

Niet moeilijk, uistekende prijzen

Gewoon goed geregeld met scherpe prijzen en altijd montagebedrijven in de buurt

Snel gevonden wat ik zocht

Goede banden goede prijs. Net besteld. Hopelijk zijn ze snel binnen

Snel, gemakkelijk, duidelijk en de beste band voor de beste prijs..gewoon top!

Bestellen bij De Bandenconcurrent gaat gemakkelijk, snel en als ze dan ook nog de beste banden voor de beste prijs hebben..waarom zou je dan nog ergens anders bestellen..? precies! Gewoon helemaal top. Rob H.

Gemakkelijk, goedkoop, goede aanbieding

Nergens zo goedkoop een a merk banden kunnen vinden. Gratis verzending ook too

Altijd hele goede banden en een fijne service

Elk jaar, tijdens black friday, bestellen mijn man en ik nieuwe banden voor onze Nissan. We hebben in het begin ook gebruik gemaakt van de opzet-service, maar nadat dat gestopt was kwamen we nog steeds terug voor de fijne prijzen en de goeie klantenservice.

Goede band voor een eerlijke prijs

Heb hier al eerder banden besteld. De levering en kwaliteit waren precies zoals omschreven.

prima prijs/kwaliteit verhouding, overzichtelijk en snel

Bestellen gaat snel en keuze genoeg ook voor iemand met kleine beurs

Goede kwaliteit en goede prijs

ruime keuze en goede transport

mijn contact met bandenconcurrent was zeer goed daarom opnieuw besteld grote en zeer uitgebreide keuze zeer goede informatie

Goede prijzen, met goede service.

Altijd fijn om mijn banden hier te kunnen bestellen.

Ik wil graag mijn aankoopbedrag terug winnen.

Ik heb financiële problemen maar kom niet door de apk zonder nieuwe banden. Ik heb hier overigens wel eerder besteld en mijn vrouw ook, en zowel de service als kwaliteit is uitmuntend.

Wilde liever 2x 2 banden in 1 bestelling plaatsen. Maar kon niet bijvoegen bij de eerste bestelling. Moest eerst de 2 achterbanden afrekenen, en daarna een nieuwe bestelling doen voor de 2 voorbanden.

Goede prijs en kwaliteit

Ik bestel al heel lang mijn banden bij jullie Vind jullie een fijne en punctueel bedrijf.

Geweldig, snel te regelen en goed geprijsd.

Goede uitleg en makkelijk te bestellen

Goede keus

Altijd ruime keuze, goede klantenservice (via WhatsApp). Duidelijke omschrijving.

Duidelijk, no nonsense, snel

Het bestel proces loopt prima, duidelijke informatie. Banden moeten natuurlijk wel geleverd worden, maar daar heb ik alle vertrouwen in.

Super makkelijk

Super makkelijk bestellen en laten monteren bij een montagepartner. Straks weer veilig op weg met onze kleine dame in de auto.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA