Mooie reminder, mooie actie en duidelijke site

Niet onze eerste keer, maar we zijn weer terug. Vorige keer uitstekend bevallen en dat gaat tot dusverre niet anders.

Prettig bestellen

Prettige site en makkelijke besteld met goede prijzen en merken. Ik moet het nog bezorgd krijgen, dus verder kan ik er nu nog weinig van zeggen.

Goed en snel. Na een nieuwe band kapot gereden te hebben direct hier weer 1 nieuwe besteld

Recent hier 2 Michelin PS4S banden gekocht. Deze werden snel en zonder poespas geleverd. Nu rij ik vanavond helaas 1 van de nieuwe banden stuk op een stoepje. Zonder twijfel direct weer 1 nieuwe besteld bij bandenconcurrent zodat ik toch snel weer de weg op kan.

Altijd goed en snel geleverd

Levering is snel en altijd alle soorten banden te vinden.

Super service en sneller levering

Snelle levering en service

Snelle keuze en makkelijk te bestellen..

Prettige website waardoor je een makkelijke en verstandige keuze kunt maken zonder al te veel poetspas..!!

Makkelijk en overzichtelijk

Grote keuze en voor redelijke prijzen

De banden zijn van januari 24,dus verse rubber!Nu km maken en testen!!!

Perfect.bestel er altijd.altijd goed geregeld

Prima geregeld!!

Heel overzichtelijk en niet duur

Heel veel keus en veel merken en niet duur, en bezorgt aan huisadres.

Makkelijk

Ruime keuze en makkelijk uitzoeken

Prijs kwaliteit is super!

Altijd de laagste prijs, snelle en gratis levering aan huis. Super service.

Doet zijn naam eer aan!!!!!!!

Prijzen zijn concurrerend en de keuze is erg groot, zowel in bandenmerken als montagepartners. Chapeau!!

Duidelijke site, duidelijke prijs

Voor het eerst besteld bij banden concurrent en werkt super. Scherpe prijzen en fijne ervaring. Ik zou banden concurrent zeker aanraden

Super snel

Super snel en correct

Good fast service

As expected. Quality tires and a good experience at the service partner

Top service en scherpe prijzen

Zeer correcte firma en snelle levering en altijd scherp geprijsd gewoon toppie

Snel en goede prijs

Veel keuze, Snel geleverd. En heel fijn met de montage mogelijkheden

Top prijzen

Kan alleen maar zeggen voor de beste prijs moet je bij de bandenconcurrent zijn. Topprijzen en snelle levering!

scherpe prijs en transparante montage service

Voorf een scherpe prijs wederom paar "all season" banden besteld met de evenzo scherp geprijsde montage service. Moest wel (wederom) rekening houden met ruim een week levertijd.

Goede banden, goedkoop en snelle levering!

Ik bestel vaker banden, goede prijs, prima kwaliteit en snelle levering.

Bestellen bij de bandenconcurrent zorgt dat je een tevreden klant bent!

Makkelijk kiezen, de keuze is reuze, snelle levering

Banden hebben goed grip

Op een regenachtige dag met natte wegen het verschil voor en na de bandenwissel heel goed gemerkt. De oude manden waren ook all whether van Minerva. Nu is het profiel anders waardoor de remweg korter is en ik beter de rotondes kan nemen. Veel veiliger.

zadowolony

szybka realizacja usługi

• Poleciłbyś nas? Tak

Beter dan de meeste sites

Site is erg makkelijk en overzichtelijk.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA