Perfecte prijs kwaliteit!

Meerdere keren banden besteld. Bij garage of aan huis geleverd. Veel goedkoper dan een dealer.

snel duidelijke website

even contact opgenomen met montage garage. ook behulpzaam

Prima adres voor al uw banden

Ruime keuze, aantrekkelijke prijzen, snelle levering en geen verzendkosten. Meer kun je niet wensen.

Overzichtelijke gebruikersgemak

Het is vaak een wirwar om tot de juiste keuze te komen en om te beginnen met je bandmaat is geniaal want uiteindelijk begint het daar

Makkelijk

Makkelijke site om te bestellen& te betalen. Nu afwachten op de levering van de bestelling

Duidelijke website met goede zoekfunctie ruim aanbod scherpe prijzen

Deze zaak biedt een zeer gebruiksvriendelijke ervaring dankzij een overzichtelijke en snelle website. De zoekfunctie werkt intuïtief, waardoor het gemakkelijk is om precies de banden te vinden die je nodig hebt. Het aanbod is ruim met prijsklassen voor ieder budget. Wat deze service extra aantrekkelijk maakt, is dat banden inclusief montage kunnen worden besteld. Dit ontzorgt mij van aankoop tot installatie. Ook deze prijzen zijn scherp en concurrerend veel goedkoper dan bijv Kwikfit. Al met al een aanrader voor wie op zoek is naar nieuwe banden zonder gedoe!

Snel

Black friday deal. Snel geregeld en mooie korting

Goede deal kunnen sluiten

De black Friday deal voor 4 Continental AllSeasonContact 2 XL FR 235/50 R19 bandjes was te goed om te laten lopen.

Duidelijk assortiment en concurren de prijzen. Top!

Nog geen ervaringen met de afhandeling/ verloop!

Eerste keer

Ik heb van een vriend gehoord tor jullie service goed is.

Very good

very easy

scherpe prijs altijd en snelle service

goede middag wij bestellen graag bij de BandenConcurrent.nl veel keuze voor scherpe prijs en snelle levering wij zijn zeer tevreden Groet Agit Rijssen Edwin Wemekamp

ruime keuze en niet te duur.

ruime keuze en overzichtelijke website. tip: zoek eerst je montage adres dan staan ze overzichtelijk bij elkaar ipv de drie mogelijkheden bij de betaal pagina.

Snelle levering en totale ontzegging!

Binnen 4 dagen heb ik de banden ontvangen en werd alles onder de auto gemonteerd bij een dichtbijliggende garage. Topservice!

top! kon makkelijk de juiste band vinden voor de juiste prijs.

Ik heb zelf geen verstand van banden maar doormiddel van de handige tools op de website wist ik zo welke band de juiste was voor mijn auto. Ik was aangenaam verrast over het brede aanbod banden voor een mooi prijsje!

Goede kwaliteit

Omdat jullie hebben beste prijs en goede service

Makkelijk zoeken en niet duur

Makkelijk zoeken

uitstekende prijs/kwaliteit en makkelijk te bestellen !

ruime keuze tegen scherpe prijzen. eenvoudig te bestellen en uit ervaring weet ik dat de aflevering vlot verloopt. een aanrader!

top

top,top,top

Duidelijk en eenvoudig

Veel keuze en makkelijk te bestellen

De BandenConcurrent kent geen concurrentie

Als je nieuwe banden nodig hebt heb je geen keuze. Het moet en het moet bij de BandenConcurrent. Prijs en service zijn perfect.

Prima ervaring

Lekker makkelijk te dien en duidelijk allemaal

De bestelling verliep uiterst vlot

Tot nu toe is de bestelling vlot verlopen. Makkelijk zoeken, duidelijk en overzichtelijke webshop. Goede info over de banden. Betaling ging ook makkelijk.

Concurerende prijzen, overzichtelijke site.

Aanbod is uitstekend, goede prijzen, snel vindbaar op een overzichtelijke site, de levering netjes en snel.

Goede prijs, goed assortiment, fijne website

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA