Overzichtelijk en makkelijk

De website is heel overzichtelijk en het bestelproces is heel makkelijk. Daarnaast worden de banden tegen scherpe prijzen aangeboden en is de levertijd erg betrouwbaar.

onhandig

ik was opzoek naar 4 banden, maar 3/4 van de types had er nog 3 of minder

Snel kunnen bestellen, nu afwachten op levering

Redelijke prijs

Veel keuze, snel geleverd en goede service

Al enkele keren besteld via de zeer overzichtelijke site met vele keuze mogelijkheden in diverse prijsklasse. Daarna makkelijk te plaatsen bestelling en betaalsysteem. Levering altijd netjes en conform afspraak. Kortom veel keuze, snel geleverd en goede service!

Gunstige prijs

Erg makkelijk te bestellen zelfs voor een dame. En het gemak van laten bezorgen bij de garage en opvolgend een afspraak

Grote klasse in technische info en snelle levering over de producten.

Uitgebreide info op jullie website en een montagebedrijf op 10 minuten afstand. Ook de Black Friday heeft mee geholpen met de keuze. Met vriendelijke groeten. S. Huizinga

Makkelijk en snel geregeld

Ik zag er tegenop om nieuwe banden uit te moeten zoeken voor mijn auto, maar deze site maakt het super overzichtelijk. Juiste banden snel gevonden, goede prijs ten opzichte van andere aanbieders en helemaal top dat ze meteen naar een montagepartner gaan die ze voor een nette prijs monteert. Fijn dat bandenconcurrent het proces zo vergemakkelijkt!

Beter in 1 woord, oke 2 dan: Abnormaal goed

Super bedrijf

Al een paar keer hier besteld en zeer tevreden. De service is top en de prijs en levering zijn goed en snel.

Simpel, duidelijk, goede prijzen.

Goede prijs met een duidelijke site. Veel keuze. Kiezen van montage partner is makkelijk.

gemakkelijke site

Binnen een paar minuten 4 nieuwe winterbanden gekocht voor mijn Volvo!

Prima, duidelijk prijzen en leveringsvoorwaarden/levertijd

Binnen een paar klikken heb je een goed beeld van de mogelijkheden en bijbehorende prijzen. Dat is precies wat je verwacht van een Banden Concurrent.

Topservice

Koop altijd mijn banden hier. Snelle levering en goede kwaliteit banden.

Beste

Het help je voor straks

Goede site en snelle levering

Was op zoek naar een goede band voor onze electrische auto. Hier snel gevonden!

Nog steeds na verschillende keren banden besteld te hebben zeer tevreden over de banden en service

Goede banden voor een scherpe prijs , ben al jaren een tevreden klant ,

nvt

Best service

It's my second time order, really like an recommend to all of my friends

Top site,

Duidelijk en snel geregeld

Heel fijn!

Ik heb mijn banden heel snel kunnen vinden door de handigheid van jullie website.

top Kwaliteit

top kwaliteit en snel services

makkelijk snel en voordelig

Makkelijk bestellen via de website, veel keuze...

Duidelijk, makkelijk en snel !

De website zijn duidelijk dus makkelijk om de juiste banden te vinden voor mijn auto en snel met leveringen.

Supersnel geregeld

Veel bespaard op een goede set banden waardoor ik weer vele veilige kilometers kan rijden

Afspraak is afspraak

Gekregen wat ik heb gekocht

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA