Supersnel geregeld

Veel bespaard op een goede set banden waardoor ik weer vele veilige kilometers kan rijden

Afspraak is afspraak

Gekregen wat ik heb gekocht

Altijd besteld bij hun goeie levering

Zeer tevreden over mijn bestelling bestel altijd bij jullie!!!

Makkelijk

Goede aanbieding voor prima banden

Smooth transaction

I have compared the prices with different vendors and online platform and ended up finding the best option in this website. Overall the purchase experience was good and i recommend other to use the services. I will post the final feedback after the product is delivered to me so when and how it happened and what would be the quality is worth watching san

Al jaren klant en wordt nog steeds vriendelijk geholpen!

ECHT CONCURRENT!!!

Bijna hele ochtend bezig geweest met vergelijken op diverse websites. Ondanks dat er veel bedrijven momenteel een black Friday actie hebben is Bandenconcurrent echt wel de goedkoopste!!! Betalen via Klarna is ook wel fijn. Zeker omdat het mijn 1e keer dat ik hier bestel. Als alles netjes volgens afspraak geleverd is dan zal dit zeker niet mijn laatste keer zijn dat ik hier bestel. (Ik geef een cijfer 9, omdat de banden nog niet geleverd zijn. Als dit goed gaat krijgt het zeker een 10)!!!

snel

makkelijk en snel

fantastisch

Ik haal hier altijd mijn banden. top kwaliteit en scheelt heel veel geld. Vooral als je veel kilometers maakt

goed en voordelig

altijd snelle levering

Prima. snel en duidelijk

De BandenConcurrent is top: snel geregeld en lekker betaalbaar. Je kiest je banden, laat ze monteren, en je bent zo weer op weg. Geen gedoe, gewoon goed geregeld.

snel/makkelijk

ging vlot!

Top service!

Al diverse banden besteld en iedere keer weer een top service!

Krijg waar voor mijn geld

Prima prijs, snelle verzending, goede montagepartners

Na eerder 4 banden gekocht te hebben en goede ervaring hiermee wederom 4 banden gekocht. Prijs is scherp en de montagepartner Riedam in Heinkeszand is top.

Snelle levering en concurrerende prijzen

Snelle levering en concurrerende prijzen

Simpel en snel geregeld!

Overzichtelijk en eenvoudig! Aanrader!

Altijd goed en geen problemen

Doet wat het moet doen zonder gezeik

Eenvoudige webshop, doet wat je verwacht.

Makkelijk banden vergelijken met elkaar, en eenvoudig te bestellen en snel thuisbezorgd. Heb hier al vaker besteld en nog nooit problemen gehad. Ik raad het iedereen aan :)

Snel en gemakkelijk

Ideale website en tegen zeer concurrerende prijzen. De naam zegt het al!! Gemakkelijk navigeren, overzichtelijk en na keuze banden komt de optie voor een montagepartner. Straks kan de wagen weer veilig de weg op!

nog nooit zo makkelijk banden gevonden

erg overzichtelijk, heel makkelijk en goede service

Altijd prettig contact en snelle levering

Als er iets onduidelijk is krijg je altijd relatief snel antwoord. Alleen de levering kan beter maar dat ligt aan DPD.

Makkelijk in gebruik

Ik kan nog geen mening geven over de kwaliteit van de banden die ik net besteld heb.. maar de website is zeer gebruiks vriendelijk.

Makkelijke orderprocess

Goedkoopste aanbieder, en ook met goede reviews, daarom bij BandenConcurrent besteld.

lage prijs en goede service!

altijd concurrerende prijzen, goede bandeninformatie en correcte levering

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA