Goede prijzen en snelle levering

Heb hier al vaker besteld. Snelle levring en bovendien erg goede prijzen

Heb nog ervaring

Ik heb deze banden bij jullie gekocht om dat ik dit merk wilde Bij jullie stonde ze voor een goede prijs

Overzichtelijk en goede prijs;

Soepele ervaring, duidelijk overzicht en ruime keuze tegen een nette prijs.

Nergens anders meer

Dit is de 2e keer dat ik hier bestel gewoonweg omdat het makkelijk en goedkoper is. Van verzending tot aan montage, overal wordt om gedacht!

Ik geef een 10

Ik heb vol vertrouwen in hun

Heel overzichtelijk en gemakkelijk te selecteren.

Heel overzichtelijk en makkelijk te selecteren.

Goede banden, goede prijs

Ik heb nu al een paar keer hier besteld en heb de banden altijd netjes optijd ontvangen voor een goede prijs.

Makkelijk en prettig

Makkelijk en prettig om banden te zoeken. Kunt makkelijk vergelijken ook al is een keuze maken als nog moeilijk door het brede assortiment maar dat is alleen een pluspuntje.

Prima prijs/kwaliteit en snelle levering

Eenvoudig te bestellen, snelle levering en banden in elke prijsklasse. Goede prijs/kwaliteit.

Super service en makkelijke site. Heb snel en goede banden kunnen bestellen.

Je voelt je veiliger bij banden concurrent

Wil je veilig de weg op bij banden concurrent ben je bij het juiste adres

Snel besproken en snel geleverd

Simpel en makkelijk, geen gedoe en snelle hulp

Smooth and Crisp

very clear, very informative

Bandenconcurrent is ronduit de beste!!

Alles loopt hier op rolletjes… Goede prijzen, heldere communicatie. Top banden. Ik ben weer blij met mijn nieuwe banden… Bedankt! Keep on rolling!

Goede banden, goede prijs en makkelijk te bestellen. Top!

Prima. Goede site.

Wel handig dat ze alternatieve adviseren

Je vind hier ook gemakkelijk de informatie die je eigenlijk nodig hebt perbamd

Prima ervaring!

Prima ervaring met BandenConcurrent, duidelijke website en makkelijk bestellen.

Betrouwbaar, helder en overzichtelijk

Goede prijs banden, levering zoals afgesproken, banden in topconditie en daarom dat ik hier weer bestel! Aanrader

Ik heb al meerdere malen iets besteld bij Bandenconcurrent en ben gewoon zeer tevreden

Na al meerdere bestellingen te hebben gedaan, nog steeds tevreden over de kwaliteit die wordt geleverd. De banden hebben altijd een recente productiedatum en dat is toch vaak bij andere concurrenten toch wel anders. En dan hebben we nog de prijs! De prijs is gewoon het scherpste bij Bandenconcurrent. Simpelweg dus gewoon de beste prijs kwaliteitsverhouding.

Altijd goeie banden en service

Ik bestel al mijn banden hier goeie prijs kwaliteit verhouding en snel geleverd altijd.

Makkelijk te bestellen met klarna en gelijk je garage aangeven!

De beste prijsoverzicht voor de banden en een mooie overzicht van partners voor montage. Super handig om de beste keuze te maken.

Bezorgen te laat

Bezorgen later dan vermeld, klantenservice niet bereikbaar. Alleen tussen 11-15uur, wanneer iedereen aan het werk is. Chat is een robot die niks kan.

Goede ervaring

Al veel vaker besteld en netjes thuis bezorgd

Snel geregeld, tegen een goeie prijs

Snel geregeld, tegen een aangename prijs. Tweede keer dat ik banden bij dit bedrijf bestel, en men stelt niet te leur.

Goede ervaring snelle levering en goede adviesen

Goede ervaring snelle levering en goede adviezen. Zeker aan te raden.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA