De prijs en de banden hebben een goed kwaliteit

Al meerdere keren banden bestemd bij deze winkel en altijd goeie service en levering

Top zaak altijd alles optijd geleverd

Goedkoop en snel geleverd

Al vaker banden besteld altijd snel geleverd en nooit gezeik gehad zeker een aanrader

in een keer klaar!

makkelijk, betaalbaar en je kunt een montage bedrijf met normale prijzen kiezen.

Altijd de nieuwste banden bij bandenconcurrent!

Ik vind het belangrijk, dat als ik nieuwe autobanden bestel bij Bandenconcurrent dat de banden maximaal 3 maanden oud zijn. Dit kan je heel makkelijke op elk band na gaan door de week en jaar van productie vermeld is op elke autoband. Dit is wat mij betreft met stipt reden nummer 1 dat ik hier bestel. Verder had ik nog een keer bij een Pirelli zomerband een bobbel op de wang. Met nette service is dit goed opgelost, cq een nieuwe autoband.

Snel besteld

De website werkt snel en filters perfect om de juiste band snel te kunnen bestellen.

simpel bestellen, best lange levering

Snel, makkelijk en duidelijk

Snel, makkelijk en duidelijk. Nu even wachten op de levering. Maar omdat het mijn eerste bestelling is, was de optie van Klarna toch wat rustgevender. Maar volste vertrouwen.

Dit is nu de tweede keer dat ik hier bestel

Snel makkelijk en reële geprijsd

erg blij met de geleverde service!

Heb zeer goede ervaring vorige bestellingen

Meerdere keren banden besteld zeer tevreden over snelle en correcte aflevering

Een goede prijs kwaliteit

Een boel keuze en voor een goede prijs !

Prima deal gemaakt!

Ben tevreden met de nieuwe Hankook Auto banden!

Top!!

Makkelijk zoeken en snel besteld.

Goede prijs en snelle levering

Uiterst tevreden met de snelle levering en lage prijs!

Aanrader!!

Al eerder bij de banden concurrent banden besteld. Nu weer ten volle tevredenheid 2 banden aangeschaft. Makkelijk bestellen, snelle levering en prima prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader !!

Niet helder

Ik heb nieuw banden besteld maar helaas krijg ik demo en gebruikt banden van jaar 2019 Wees alert als je iets bij hun besteld goed controleren ik vind dat ze niet betrouwbaar zijn jammer

Bestel me banden

Altijd bestel ik me banden bij de banden concurrent,me man wil nergens anders bestelen aangezien hij weet dat je op deze site goede kwaliteit banden krijgt,snelle afhandeling en worden netjes afgeleverd op je adres...top site

Makkelijk, duidelijk en geen fratsen, Gewoon bestellen en niet verder kijken!!!!!!!

zoals altijd: TOP!

al jaren lang bestel ik 2x per jaar een setje banden (2 auto's). Altijd snel en netjes geleverd en mooie prijzen. bedankt!

simpel en effectief!

Lekker veel keuze in een duidelijk overzicht, alle benodigde informatie is makkelijk te vinden. erg efficiënt en ook goede bezorgopties.

Volgende keer weer!

Uitstekende verse banden tegen een scherpe prijs

Super banden voor een mooie prijs

Goede banden voor een nette prijs bezorgd bij m'n garage

veel keuze

gemakkelijk bestellen