Snel en makkelijk

Snel en makkelijk nieuwe banden besteld + fijn dat het snel naar een montagepartner gaat

Goed en makkelijk te vinden

Banden die ik zocht snel en makkelijk gevonden en voor een eerlijke prijs ik ga hier zeker vaker bestellen

Goede prijs

Ruim assortiment voor nette prijzen. Fijn dat je de banden bij een garage in de buurt kunt laten bezorgen.

Goede en correcte service

Heb tot 3x toe verschillende banden besteld en laten bezorgen bij mijn garage/dealer. Werd keurig op afgesproken tijd bezorgd. 1 Tip heb ik wel: heb een keer een breedte set besteld en die kwam in 2 aparte zendingen binnen. Als je dat in 1 zending doet kan ik me voorstellen dat dit in de transportkosten zou kunnen schelen.

Duidelijk

Overzichtelijk en duidelijk !

Nog nooit zo weloverwogen en goed ingelicht banden gekozen en gemonteerd voor de laagste prijs!

Alle testen en reviews bekeken, alle adviezen en tips gelezen op een overzichtelijke website van de Bandenconcurrent. Heel prettige en servicegerichte aanbieder van toch wel ,bijna, alle banden die er zijn. Digitaal en toch dichtbij je woning!!

Makkelijk en helder !

Ik zocht eenvoudig goede en betaalbare banden. Eenvoudig gevonden. Heel fijn

Gebruiksvriendelijke website

Fijne gebruiksinterface met veel keuze qua montagelocatie en bandenassortiment

Geweldig!

Super fijn & snelle service. Goeie prijzen.

Overzichteljjke website

Overzichteljjke website, transparante communicatie. Prima prijsstelling.

Super website

Goede website waar je gemakkelijk,snel eenvoudig je banden besteld.

het was heel makelijk en snel geregeld.

het was snel geregeld, goede process, maar aleen had ik direct nog de afpraak ingeplanned.

Snel, safe en betrouwbaar.

Snel besteld, geen stiekeme extra kosten en by far de goedkoopste

Ik bestel altijd bij BandenConcurrent.nl, nooit problemen en mooie prijzen!

makkelijk en gewoon thuisbezorgd

goede service

Iets duurder dan andere website's maar wel een goed gevoel

Je betaald een paar tientjes meer dan andere website's, maar die websites krijg je uit een andere land en een minder goed gevoel. Hier heb ik in ieder geval een goed gevoel bij.

De prijs!

Even afwachten wanneer de bestelling binnen komt, maar de prijs is SUPER!

Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring bij Bandenconcurrent.nl! Vanaf het moment dat ik de website bezocht, werd ik goed geïnformeerd over de verschillende bandensoorten en welke het beste bij mijn auto en rijstijl passen. De website is gebruiksvriendelijk en het bestellen ging heel eenvoudig. De prijzen zijn zeer competitief en ik heb gemerkt dat ze vaak goedkoper zijn dan andere aanbieders. Wat me echt opviel was de snelle levering; mijn banden werden binnen een paar dagen bezorgd. De kwaliteit van de banden is uitstekend. Daarnaast was de klantenservice zeer behulpzaam. Ik had een vraag over de montage en werd snel en vriendelijk geholpen. Al met al een geweldige ervaring en ik zal zeker weer bij Bandenconcurrent.nl bestellen in de toekomst. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar nieuwe banden!

Easy!

I selected the tires online, ordered them and sent them to a partner for the change. All very easy and convenient.

Duidelijk en goed

Vind het een duidelijke, en vriendelijk wedsite, en je kan goed banned vergelijken met elkaar.

Snel

Wel jammer dat er op de hoofdpagina staat dat er geen verzendkosten in rekening gebracht gaan worden, maar dat er bij het afrekenen toch 2,95 bij komt voor de verzendkosten. Daardoor bestel ik volgende keer ergens anders. Als het totaalbedrag op de hoofdpagina gestaan had, had ik nog steeds bij jullie besteld, want was je nog steeds de goedkoopste, maar dan was ik wel blij geweest dat ik iets gratis had gekregen

Snelle vlotte afhandeling in de webshop

Overzichtelijk en voldoende keus

Top site. Makkelijk. Veel keuze en gunstige prijzen!

Het bestellen ging zeer eenvoudig. Ook de keuze van een montagebedrijf was ook zeer handig. Ben benieuwd naar het vervolg...!

Eerder een keer besteld, dat ging toen helemaal mis.

Ik probeer het vandaag nog een keer en hoop dat nu alles goed gaat. Mocht dat niet zo zijn dan plaats ik nog wel een review

Goede overzichtelijke site en eenvoudig door heen te scrollen

Goede site met een duidelijk overzicht en eenvoudig te bedienen filters. Prijs ook in orde.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA