Goede prijs kwaliteit en gratis verzenden

Goede overzichterlijke website en je kan de banden vergelijken met elkaar. Jammer dat er geen onafhankelijke revieuws van de banden zijn. Wat is bijvoorbeeld de beste winterband?

scherpe prijs, goede service

al vaker banden besteld, scherp in prijs, snel geleverd een echte banden concurrent !

makelijk

werkt goed

Heb me banden besteld en in no time waren ze bij me deur klarna werkt ook gwn goede banden kwaliteit tot nu toe

Altijd goed geholpen

Al vaker banden hier besteld, komt altijd netjes binenn

Top service, makkelijk en snel geregeld!

Bandenconcurrent is een van de goedkoopste van NL en het bestellen gaat heel gemakkelijk en snel! Prima service!

prima website, BESTE prijs!

makkelijk bestellen, mooie afbeelding van product en belofte van snelle levering.

Everything is good

just ordered new tires. Everything was easy to choose and compare. All the information was provided

geheel naar verwachting

goede bijna nieuwe banden, juiste type. duurde 1~2 dagen langer voor levering dan gedacht , maar verder prima. Prijs ongeveer de helft van een nieuwe band.

Top service!

Heb nu 2 keer bij jullie besteld, en het is perfect. Als er vragen zijn word er direct gereageerd. Top service en de website is heel duidelijk.

Vooralsnog een positieve eraving

Bestellen overzicht van de site goed en soepel. Nu nog afwachten of het ook allemaal correct bezorgd gaat worden en het de kwaliteit is wat ik verwacht bij het product.

Goede prijzen

Makkelijk en overzichtelijk bestellen

Goede en makkelijke site

Goed en makkelijk de band gevonden die ik wou. Snel geregeld en besteld

Wordt wel volgende afspraak geleverd

Bandenmaat invoeren en uitkiezen maar!

Bandenmaat invoeren, ruime keuze en dan de juiste banden bestellen. Duidelijk en snel.

Altijd prima service

Snelle levering, korte prijs, prima ervaring.

Nieuwe banden in een handomdraai

Na het opgeven van mijn postcode, werd mij in één oogopslag duidelijk waar ik mijn volgende set banden zou aanschaffen. Effectief, snel en gemakkelijk. De banden worden deze week bij mijn vertrouwde garage geleverd. Wat ga ik doen met de rest van mijn vrije middag?

Overzichtelijke site, ruime keuze, goede prijzen

Makkelijk en snel

Ik kon de banden snel en gemakkelijk kiezen. De prijs was ongeveer 5 euro goedkoper dan op andere websites. De prijzen voor het monteren en balanceren van de wielen waren erg eerlijk.

Makkelijk de juiste band vinden voor de juiste prijs

Moet de banden nog ontvangen maar alles gaat lekker makkelijk en tegen een goede prijs.

Super snel geregeld en nette prijs!

Nieuwe banden nodig voor mijn bedrijfswagen. Netjes op tijd geleverd en voor een goede prijs!

Overzichtelijk/goede prijs.

Zoals de titel aangeeft, overzichtelijk site. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Snel en overzichtelijk

Snel en overzichtelijk zoeken. Gewoon gemakkelijk

Goede kwaliteit en prijs

Ruime keuze en goede kwaliteit banden voor wen goede prijs!

Wij bestellen banden altijd bij banden concurrent. Goede qualitait snelle levering. Super !!!!

Goede contact, snelle levering, beste qualitait. Super prima!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA