Altijd goed!

Vaker hier bestelt altijd top banden gekregen en zsm

Banden voor een kwaliteit en mooie prijs!

Niks op aan te merken en snelle levering!

Duidelijke website met veel keuze

Duidelijke website met veel keuze

prettige flow, wel gemist wanneer ik de banden kon laten monteren

Prettige flow naar check-out. Alleen toen ik naar betalen ging, merkte ik dat het niet duidelijk voor me was wanneer de banden bij de montagepartner verwacht worden. Dit werd in het begin wel aangegeven maar heb ik daarna gemist, het staat ook niet in de samenvatting van de bestelling, waarin het proces wordt toegelicht. Zou een prettige toevoeging zijn om die tijdslijnen duidelijke te hebben.

Gemakkelijk en snel bestellen via Banden Concurrent

Erg fijne makkelijke website die overzichtelijk is en laat zien wat je wil zien. Bestellen ging echt super gemakkelijk en zonder te veel gedoe!

Lekker snel en simpel

Duurt maar een minuutje om degelijk banden uit te zoeken

Prima, hier bestelt de hele familie

Snelle levering, geen oude banden. Prima montagepartners!

Uitstekende keuze in banden

Ruime keuze, snel bezorgd

Snel, duidelijk en goed prijs

Vaker banden bij jullie besteld erg tevreden

Snelle levering en altijd de juiste bestelling binnen gekregen!

Overzichtelijk en goed vergelijken.

Een fijne website om alle banden maten/merken met elkaar te vergelijken. Ik zou hier snel weer bestellen. Geen 5 sterren? Verbeter puntje is misschien de mogelijk om reviews van banden te zien.

Makelijk te bestellen

Top effectief

eenvoudige, snelle en zeer effectieve bestelling eenvoudige en overzichtelijke site

Was zo klaar met bestellen

Makkelijk en snel

Vaker bij bandenconcurent besteld en nooit geen problemen gehad.

Ik blijf hier bestelen

Goed service

Fantastisch geholpen bij het vinden van passende banden !!

Heb op heel internet afgezocht en banden vergeleken.Halve middag bezig geweest.Ben bij Banden Concurent uitgekomen.Hun Hadden voor 2 Auto,s passende banden,waren ook nog de goedkoopste van allemaal.Wilde nog een paar technische dingen weten.Ben daarin telefonisch fantasties geholpen.En dat binnen een paar minuten.Verder een heel fijne site om te bestellen en montagepartner uitzoeken ging ook zeer makkelijk.Alles bij elkaar is BandenConcurrent een echte aanrader.Groet Joop.

prima banden voor een goeie prijs, duidelijke site, makkelijk vergelijken

vaak veel keuze uit banden, heldere uitleg over info betreffende banden en eisen hieraan. gemakkelijk vergelijken en te filteren zoals je zelf wil en dan ook voor een prijs die zo gunstig mogelijk is.

Perfecte ervaring

Erg snel online geholpen. Hele goede prijs en in de buurt worden de banden er onder gelegd. Ik ben blij. Morgen voor mijn zoon banden bestellen.

Perfecte service

Super banden

Snel en makkelijk

Eenvoudige besturing en een goede verzameling betaalmethodes.

Super snel en correct!

Goedkoopste en snel geleverd! Bedankt

Makkelijk en snel

Duidelijke website, geeft nuttige info bij bestellen (ventielen vervangen is wenselijk) en concurreerende prijs.

Gratis verzenden

Snel leveren gratis verzend

Goede site

Duidelijke omschrijving, veel info per band en een goede prijs

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA