Concurrerende prijzen met montage mogelijkheid in de buurt

Keuze gemaakt i.v.m. de mooie prijzen. Ook nog montage mogelijkheid in de buurt tegen een goede prijs.

Uitstekende service

Uitstekende service

Makkelijk en overzichtelijke website

Prima website, juiste info wordt verstrekt en makkelijk bestelproces!

Vriendelijk en deskundig

Ik heb geen verstand van banden behalve dat ze rond en zwart zijn, werd door medewerker top geholpen en heb straks 4 nieuwe banden op mijn camper zitten nogmaals dank en ga zo door

goede website

Ik heb voor het eerst banden besteld via een website en die naar mijn garage laten sturen. Ik hoop dat dit allemaal goed gaat. De prijs van de banden is correct, niet de allergoedkoopste voor dit type band maar wel een betrouwbare site

Prima geregeld

Het gemak.

top

snel geregeld

Overzichtelijk en makkelijk om te bestellen!

Een overzichtelijke website en het is ontzettend makkelijk om te bestellen en het juiste bedrijf te vinden om de banden te laten monteren.

Wonderful with Tyre Selection

All the tyres information was nicely explained and It was easy for me to select.

Gewoon goed!

Duidelijke website voor eenvoudig bestellen! Prijzen concurreren, ze doen hun naam eer aan!

duidelijk overzicht

duidelijke website en makkelijk alle informatie te vinden.

Geweldig top geregeld

Al eerder banden gekocht Goede service makkelijke site Ik blijf bij jullie

Vlekkeloze bestelling, levering en montage tegen de beste prijs

Werkelijk vlekkeloos, waarom zou je zo veel meer betalen bij een grote keten?

zoef zoef klaar

Het vinden van de juiste banden ging supermakkelijk en het laten leveren bij mijn favorite banden monteur maakt het nog makkelijker. een absolute aanrader!!!

Bandenconcurrent DOEN wat ze beloven

Prima vakmensen leveren goed werk af

Goedkoop en snelle levering

Bestel vaker hier banden, altijd goede prijs en snelle levering

Altijd scherp geprijsd

Kwaliteit banden voor een scherpe prijs. Wordt ook goed advies gegeven tijdens de aankoop zodat je niet de mist in gaat.

banden snel geleverd en goeie prijs

Banden besteld en waren heel snel geleverd

De datingsite voor autobanden

De eerste keer nieuwe autobanden uitzoeken is nog best een klus. Maar de overzichtelijke website van bandenconcurrent.nl maakt het vergelijken en kiezen een stukje eenvoudiger. Een aanrader voor iedereen die door de autobanden het bos niet meer ziet.

Ruime keuze tegen scherpe prijzen

Zelf banden uitkiezen en laten monteren bij de garage om de hoek tegen een scherpe prijs. Een goede formule!!

Betaalbare banden snel geregeld

voordelige keuze!

prima prijs/kwaliteitverhouding!

Scherpe prijzen

De bandenconcurent kent scherpe prijzen. Met daarbij een snelle levering, is de keuze snel gemaakt.

Goed website en goedkoper dan de rest.

Goede site producten snel gevonden

Goede service en snel gevonden wat ik nodig had goede prijzen al met al een fijne website

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA