Goede site producten snel gevonden

Goede service en snel gevonden wat ik nodig had goede prijzen al met al een fijne website

Top verkoper van banden

Goede service en snelle levering.

Top website!

Makkelijk zoeken, overzichtelijk en een goede prijs.

Snel, betrouwbaar, veel keuze om te kiezen

Prijs/kwaliteit uitstekend

Ik hebmijn bestelling zonder problemen op een zeer simpele wijze kunnen plaatsen en de montage zal plaatsvinden bij een voor mij bekende werkplaats op 500 meter bij mijn huisadres verwijderd dus helemaal top. Met een zeer blije groet K Zwiep

Overzichtelijk en duidelijk

Goed platform, veel keuze en zelf ls met aanbeveling van product.. goedkoop ruim 30% als concurenten

Altijd een goed en passend product

Eerder banden besteld en daar heb ik lang en veel mee gereden, kwaliteit prijs verhouding is altijd goed .

klantgericht

Erg makkelijk te bestellen en wat helemaal top is is dat ze een goedkopere optieaangeven met zelfde scores

Concurrende prijzen

Zoveel banden zo veel keuze. Toch maar weer dezelfde besteld. Scherpe prijs, laagste die ik kon vinden op het internet.

Scherpe prijs en op voorraad

Prima site en groot aanbod

Wat een gemak!

Makkelijk en simpel, goed geregeld

Snel

Site werkt top, heel makkelijk om het juiste te vinden

De site stelt de juiste vragen waardoor maten en voorkeuren heel makkelijk te veranderen zijn. Gebruiksvriendelijk.

goede prijs en snel geregeld

montage bij vertrouwd adres en netjes als afspraak

Gemakkelijk de goede band te vinden en mooie prijzen. Kunnen meteen een garage aanvinken die ze eronder gaat plaatsen

Ik had verkeerde maat besteld, binnen 2 minuten

Geannuleerd en nieuwe kaart besteld! Helemaal top

Heel maklijk

Super maklijk

Makkelijk te bestellen en overzichtelijk

Online overzichtelijk , prijs vergelijking makkelijk te maken .

Mijn zoon heeft vorig jaar mijn auto overgenomen en de nieuwe banden bij BandenConcurent besteld. Ik ben toen voor hem naar het bedrijf geweest dat de banden heeft gemonteerd. Dit verliep vlekkeloos. Ik wil ook nieuwe all-weather banden onder mijn auto laten zetten, daarom heb ik voor BandenConcurrent gekozen. Er wordt heel veel keus geboden met veel informatie en de prijzen zijn concurrerend.

Prima, niet perfect

Site is wat langzaam, en het zou mooi zijn als er reviews van bijv Anwb of autobild stonden bij de productpaginas. Verder niks aan te merken

Altijd goede en nette service

Altijd op tijd geleverd nette service goede overzichtelijk website en makkelijk te bestellen! En mooie prijzen ,voor iedere portemonnee ;)

Makkelijke site.

Bestellen ging makkelijk

Makkelijke overzichtelijke site

Lekker goedkoop

Ziet er goed uit! Nu nog ff testen

Snel en goedkoop

81 Luchthavenweg