Gaat goed haal vaker mij banden hier

Prima site had keer de verkeerde banden besteld maar kon zo weer terug en geld was ook goed geregeld

goede prijs kwaliteit

Vorige keer goed!

Omdat het het vorige keer goed ging, bestel ik deze keer weer bij jullie. Snelle service en vooral de prijs/prestatie is heel goed. Bij bandenconcurrent, vind je je banden voor de beste prijs. Top!

Makkelijk en snel besteld

Keuze maken gaat makkelijk en is goed te vergelijken, bestellen en locatie voor montage kiezen gaat snel. Hopen dat de monteur net zo makkelijk is.

snel en lekker makkelijk

Ik zocht nieuwe banden voor mijn auto. En kon ze makkelijk vinden op de site voor een mooie prijs. Blij mee :)

Snel ,duidelijk, ruime keuze

Snel , duidelijk, ruime keuze

Geweldige eenvoudige ervaring en lokale garage georganiseerd

Ik heb eerder bij Banenconcurrent besteld en het was een zeer duidelijke ervaring met geweldige concurrerende prijzen. Ik raad ze aan!

Banden zijn snel geleverd.

Ik bestel al jaren mijn banden hier

Altijd kwalitatief beste keuze en beste prijs. Zeer tevreden!

Duidelijke site, goede producten en snelle service!

Op zoek naar een nieuwe set banden kwam ik op aanraden van mijn broer bij Banden concurrent terecht. Veel keuze, uiterst scherpe prijzen en prima (aflever)service. Handig dat je een plaatselijk bedrijf kan kiezen om je banden te laten monteren!

Goed overzicht van de verschillende opties

Er zijn veel banden om uit te kiezen en verschillende kenmerken om naar te kijken. BandenCorrunt heeft een breed pallet aan banden en maakt de keuze makkelijk. Dat alles tegen een hele scherpe prijs!

Zeer makkelijk site en banden ruime keuze.

Ik wil deze site aanbevelen om dat het overzichtelijke is en prima uit leg.

makkelijk en voordelig

overzichtelijke website

overzichtelijk en goed geprijsd

top site in elk sigment verkopen ze banden kom hier zeker weer

Bestelling twee autobanden, NIET GELEVERD.

Ik heb twee voorbanden besteld die vervolgens niet werden geleverd. De twee ventielen werden wel bezorgd. Bij navraag wil men persé dat ik nu een formulier ga invullen zodat men kan onderzoeken waar de banden zijn gebleven, oftewel, ze maken van hun probleem jouw probleem. Ik ga helemaal niks invullen. Bel gewoon je leverancier op en vraag om opheldering. Hoe moeilijk kan het zijn? De banden zijn spoorloos. Lang leven de online winkels, NOT! Dit was meteen de laatste keer dat ik bij ze besteld heb. Waardeloze service.

Veruit de goedkoopste!

Heb vergelijkingen gedaan en Bandenconcurrent was veruit de goedkoopste. Daarnaast hele makkelijke site met handige filters. Selecteren van de juiste banden kostte slechts paar minuutjes.

Ze zijn snel en bedrijf met meer mogelijkgeden voor de klanten

ik ben vast en tevreden klant van Bandenconcurent...

Prima, duidelijk goed vergelijkbaar en geschikt voor de leek

Prima, duidelijk goed vergelijkbaar en geschikt voor de leek onder de auto onderdelen

Altijd goed!

Simpel, ruime keuze en zelfs suggesties voor goedkopere banden met dezelfde specificaties. Super! Nooit meer ergens anders mijn banden kopen!

Duidelijk en zeer scherpe prijzen!

De website is overzichtelijk en je kunt alles makkelijk vinden. Ook als je gaat bestellen is alles duidelijk, kortom gewoon een fijne beleving!

overzichtelijke webshop met dynamische prijzen

De website zelf is gebruiksvriendelijk en het bestel proces is erg makkelijk. Veel banden op voorraad en hopelijk snel geleverd. De prijzen van banden fluctueren per dag, maar dan nog is de prijs goedkoper dan de concurrentie.

Betrouwbaar

Ik heb voor dit bandenbedrijf gekozen na een grondige vergelijking van verschillende aanbieders. Hun uitstekende balans tussen prijs en kwaliteit sprong er echt uit. De banden die ik heb besteld, zijn niet alleen betaalbaar, maar bieden ook de prestaties en duurzaamheid die ik zoek. Tot nu toe ben ik zeer tevreden met hun aanbod en service.

overzichtelijk en goede prijs

het is een overzichtelijke site en het heeft ook nog eens een goede prijs/kwaliteit garantie

Fijne bandenboer!!

Ruim assortiment / maten Scherp geprijst Goede bezorging