Maandag besteld en donderdag in huis.

hele snelle levering

netjes en snel geleverd, zelfs eerder dan aangegeven in de mail. Precies wat er beloofd was en blij mee

Het bestellen ging super makkelijk

Zeer overzichtelijke site en veel keus En betaalbaar

Snel goed overzicht

Grote keuze met zeer scherpe prijzen Eenvoudig bestellen

Top !!!

Top prijzen en snelle leveringen keuze uit vele soorten en merken alle maken en prijs range !! Top en bestel hier vaker mijn banden

Top bedrijf

Onlangs heb ik twee autobanden besteld bij BandenConcurrent.nl en ik ben zeer tevreden! De website is gebruiksvriendelijk en het bestelproces verliep soepel. Mijn banden werden snel geleverd en in uitstekende staat. Het assortiment is ruim, met veel keuze voor verschillende merken en types. Ik waardeer ook de scherpe prijzen en de goede klantenservice. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar nieuwe banden!

gemakkelijk zoeken

Ik zocht een Vredestein band en die vond ik hier gemakkelijk

Bestellen en laten monteren op 1 plek geregeld

Eenvoudig besteld en goede prijs ivm andere aanbieders.

Snel en makkelijk

Zeker

Duidelijke site, ruime keuze en scherpe prijzen

Duidelijke site, ruime keuze en scherpe prijzen en snel antwoord op de chat met een medewerker.

Goed en snel ,net iets duurder als de buitenlandse concurrenten

Ik heb ze nog niet ontvangen , maar in het verleden ging het altijd goed. Een voordeel is als de nood aan de man zou zijn kan je ze bellen en de rest niet of nauwelijks.

Prettige ervaring

Van alle sites het makkelijkst om in te navigeren, erg overzichtelijk en makkelijk bedienbaar. Na alle bandensites te hebben gecontroleerd zijn jullie voor mijn type banden zeker het goedkoopst!

Gevonden, besteld, nu nog op de banden wachten.

Website is makkelijk en simpel in gebruik. Net besteld, ze werken samen met verschillende bedrijven dus ik heb er wel vertrouwen in.

Ben op zoek naar een exotische winterbandenmaat. Via de bandenconcurrent snel gevonden. Ik bepaal zelf door wie ik de banden laat monteren. Super

Super easy to buy

Very easy to buy and also possibility to use klarna!

Duidelijke site. Eenvoudig juiste banden te vinden. Goede prijs.

Alles in één keer te regelen en zelf de keuze waar, bij wie in de buurt, de banden gemonteerd worden. Super !

Vriendelijk tewiord gestaan

Vriendelijk behulpzaam

Duidelijk website

Duidelijke website en snel besteld. En duidelijk niet te duur.

Altijd op tijd

De juiste prijs met de goede informatie

Stop met zoeken, dit is uw bandenleverancier!

De Bandenconcurrent heeft een zéér ruime keus aan banden. De levertijd van 2 a 3 dagen is dan ook echt maximaal 3 dagen. Er zijn toch nog goedkopere Sites voor de aanschaf van banden; tenminste als u banden wilt kopen die in 2021 zijn geproduceerd in Polen en er vaak langer dan 5 dagen op wilt wachten. Niet voor niets de #1 van Nederland en dat door goede voorraad, prijzen en service!

superservice

makkelijk en eenvoudig banden bestellen en laten monteren

Perfect geregeld Contact gehad met de helpdesk heel goed vriendelijk geholpen

Goede prijs en snelle levering

Al meerdere keren banden besteld altijd mooie prijs en snelle levering

Makkelijke site om je banden bij te bestellen. Je hoef eigenlijk alleen de juiste maten in te voeren en de rest word voor je geregeld. Wat ook top is dat je via de site een garage kan uitkiezen waar je je banden kan laten leveren + tegen een goeie vergoeding ze er ook gelijk kan laten opzetten. Heb al vaker besteld via deze site en alles is gewoon top geregeld!! Goeie service!!

Goede kwaliteit

Ik ben zeer te vreden , iedereen vrienden en familie aanraden

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA