Snel en vakkundig.

Samenwerking tussen de bandenconcurrent en de montagepartner verliep vlekkeloos waardoor ik snel nieuwe banden op mijn auto had zitten.

Makkelijk te bestellen en goede service

Snelle levering en betrouwbare partner voor de montage. zeer tevreden

Top kwaliteit en supersnelle service

Jarenlang koop ik al banden hier en ben altijd tevreden geweest. Klantenservice helpt liefdevol met problemen of vertraging al zijn die er weinig.

Goedkope goeie banden met een duidelijke website

De website is fijn en overzichtelijk waardoor je makkelijk de banden vindt die voldoen aan jou wensen. Daarnaast, zijn ze erg scherp met de prijs

Snel makkelijk en overzichtelijk

Fijne website

bestellen gaat snel

als de levering net zo gaat als bestellen is het top

Alles is perfect. Bandenkwaliteit en prijsverhouding is perfect. Nergens anders kan ik ze voor zo goedkoop krijgen!

Bezorging zeer slecht

Na dat de bestelling geplaatst word en de bezorgd dienst neemt het over hoor je niks meer van beide partijen en 9 van de 10 x klopt de bezorg datums of de update die je er over krijgt ook niet

Snelle levering en betrouwbare montagebedrijf

Overzichtelijke site, vragen worden deskundig beantwoord. Ik ben zeer tevreden met Banden Concurrent.

Een keer eerder bij jullie besteld en ging allemaal prima.

Goede prijs/kwaliteit verhouding en bezorging bij mijn garage ging ook soepeltjes.

Altijd snelle en fijne service voor mijn banden.

Ik bestel altijd mijn banden bij BandenConcurrent, en de banden worden altijd snel geleverd. Ik moet nu weer 2 nieuwe banden hebben door slijtage, en de banden die ik wil bestellen zijn altijd op voorraad. Ook de voordeligste prijs vergeleken met andere bandenleveranciers.

Helemaal geweldig.

Waar ik normaal veel meer geld kwijt ben, zonder moeite even zoeken en nog thuis geleverd ook nog.

Goede informatievoorziening

Ik was specifiek op zoek naar een band met velgrandbescherming. Deze informatie is doorgaans niet makkelijk te achterhalen. Hier kwam deze info snel naar voren. Direct 4 banden besteld en binnen 2 minuten geregeld.

Duidelijke info en topkwaliteit voor mijn BMW Z4!

De Continental winterbanden voor mijn BMW Z4 bieden een perfecte balans tussen grip, brandstofefficiëntie en remweg, precies zoals duidelijk en overzichtelijk werd beschreven bij aankoop

Gewoon top!

Heel groot assortiment en mijn bestelling werd supersnel geleverd.

Aanrader

Simpel en duidelijk navigeren en bestellen op de site. Goede prijzen. Aanrader

Goede overzichtelijke webshops

Snelle levering en goede prijs

Snel, Makkelijk en Voordelig

Verwerking van de bestelling gaat snel. De keuze is reuze en de prijs is goed.

snel en overzichtelijk

snelle levering, duidelijke site. Banden zijn al bekend, voor de RAM een perfecte band met een goede prijs

prima site duidelijk te vinden en te bestellen

prima site duidelijk te vinden en te bestellen

Makkelijk te bestellen

Goede website

Perfect way to buy your tires!

Very simple to choose from and great service partners near me.

Zeer goede banden voor een leuke prijs

Heb eerder hier besteld en zeer goeie en snelle levering van uitstekend materiaal en kwaliteit

Goede service!

Hele fijne website

Altijd koop ik mijn banden bij bandenconcurrent. Veel keus, acties en een overzichtelijke website.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA