Goede snelle service!

Vrienden van mij al een paar keer besteld en alleen maar goede dingen gehoord!! Nu zelf een keertje besteld.

Enkele keren eerder banden besteld en altijd correct.

Snel geregeld

Snel en super goedkoop een paar mooie Michelin banden gescoord

Duidelijke website, makkelijk te bestellen en goede prijzen

Er is genoeg keuze in het assortiment, duidelijk en overzichtelijke website waar je makkelijk mee kunt zoeken, filteren & bestellen

Vaker besteld, altijd tevreden.

Al mijn banden hier besteld, zal het ook blijven doen. Nooit een probleem. Verzending netjes geregeld. Top bedrijf.

Snel reactie op vragen

Makkelijk besteld tegen een goede prijs

Na jaren via een andere website mijn banden besteld te hebben, nu ook een via BandConcurrent geprobeerd. De bestelervering is prima, net als de prijs. Zodra de banden geleverd zijn zal ik ook hier nog een review over schrijven.

Duidelijke website, veel keus

Duidelijke website. Duidelijke omschrijving bij extra opties.

Prima, snelle levering en goede prijs/kwaliteit

Prima, snelle levering en goede prijs/kwaliteit.

Profesjonalne doradztwo , miła obsługa

Opony szybko dostarczone , kontakt telefoniczny z działem obsługi na wysokim poziomie , duży wybór opon

Vorige keer dat ik een set zomerbandjes heb besteld verliep alles goed , snelle bezorging en een behulpzame helpdesk met snelle responds-time . Het is zeker een aanrader

Duidelijke site en gemakkelijk te bestellen

Overzichtelijk en keuze in banden is groot

Relly good

I just make an order. I will see how fast I will receive my new tine. Hope everything will be just cool

Heel simpel en makkelijk en altijd goede service

Door mijn eigen rijschool kan ik snel en voordelig mijn banden kopen en laten vervangen bij een partner montage bedrijf!

Super bedrijf

Dit is mijn 3de bestelling, en altijd netjes geleverd op de dag dat ze aangaven.

zuinig - beste prijs

als klopte

perfect

goedkoop, veel keuze en mogelijkheid, goedkope montage mogelijkheid

Goede en snelle levering, en goede kwaliteit band

Goede en snelle levering, en goede kwaliteit band

Hele goeie en goedkopen banden

Vind het een suoer website is duidelijk en een goede prijs kwaliteit verhouding

Geweldig en snel geregeld

Zou ik gewoon aanraden

Eenvoudig te bestellen en goedkoop en een ruim assortiment.

Ook erg handig dat je meteen een garage in de buurt kunt opgeven voor de montage van de banden

Vaker besteld

Bestel hier vaker banden. Waarom kom ik terug omdat er altijd een band is met een mooie prijs.

Helder en snel!

Duidelijke website, met goede uitleg voor alle vaktermen.

Alle maten kunnen kiezen

Eenvoudig te bestellen en leveren bij je eigen garage of montagebedrijf. Duidelijk in kosten en je weet wat je verwachtingen zijn.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA