Duidelijk en snel

Makkelijk te bestellen, duidelijke website, alle informaite aanwezig, goede fotos

Super snel!!

Lekker simpel met zoeken en bestellen, en niet duur.

Zoekend naar nieuwe bandjes voor een van onze projectjes kwam ik uit bij de bandenconcurrent, het schrijven van deze recensie duurde langer dan zoeken /bestellen en betalen. Lekker makkelijk zo. over een dag of twee worden de banden al geleverd. Alvast bedankt voor de snelle service.

Simpel bestellen en altijd volgens afspraak geleverd

Ik bestel al jaren mijn banden bij de BandenConcurent en heb nooit problemen gehad met het leveren, niet thuis of bij de montage partner. Niet de goedkoopste maar wel betrouwbaar.

Makkelijk bestellen, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Goedkoop met goede recensies

Ik zocht 2 winterbanden voor een redelijke prijs maar wel goede recensies. Goede waterafvoer en laag in verbruik. Voor deze band is de Banden Concurrent de laagste in prijs voor het zelfde product elders. Ik waardeer het tevens of ik nieuwe ventielen wil, daar denk je niet snel aan. Stel dat je geen reserve meer voorradig heb. Kun je weer op pad. Duimpje voor Banden Concurrent.

Goed, snelgeleverd en goedkoop

Tot nu toe altijd zeer tevreden geweest met snelle en juiste levering

Heel makkelijk proces en duidelijke informatie

Zocht naar nieuwe banden, en gekukkig kon ik al heel snel vinden wat ik wilde met de filters en ook nog eens de prestaties in verschillende omstandigheden en het brandstof verbruik. Hierdoor was m’n keuze al snel gemaakt, dit allemaal duurde enkel 5 minuten! Zal hier voortaan al m’n banden halen.

Snelle service. Goede prijzen.!!!!!

Gemakkelijk banden bestellen!

Met gemak kun je hier voor elk type band een nieuwe autobanden bestellen, een echter aanrader!

Snelle levering en goede prijs

makkelijk

Heel makkelijk bestellen van goede banden. Top

Als mijn banden net zo goed mogen lopen als de bandenconcurrent.. :-)

Naast de zeer scherpe prijs is de bandenconcurrent is de site van de bandenconcurrent ook heel prettig. Alles overzichtelijk en helder in uitleg. Goed geregeld van deur tot deur. Ik kom zeker terug!

Topper

Ik vind de site heel gemakkelijk en goedkoper dan andere. Topper bedrijf

Snelle levering, nooit problemen, inclusief voordelige montage

Ik koop al circa 10 jaar mijn banden bij de bandenconcurrent, ze blijven de voordeligste met de meest uitgebreide service, zoals de montage om de hoek. Waarom meer uitgeven dan nodig!

Zeer goede ervaring mee, elke keer opnieuw!!

Banden worden volgens afspraak geleverd. Altijd voor een nette/ scherpe prijs.

Snel en gemakkelijk

Gemakkelijk de juiste band vinden en bestellen. Bandenpartners lekker dichtbij voor montage

Beste prijs voor een goed product

Snel en simpel bestellen, ook snelle en correcte levering. Helemaal tevreden!

Mooi prijzen

Mooi prijs

Snel en voordelig!

Lekker makkelijk!

Goede banden voor een eerlijke prijs.

Aanvankelijk een prijsopgave laten maken bij de dealer, welke “marktconform” beweerde te zijn. Echter bleken zij 2x zo duur te zijn t.o.v. bandenconcurrent. Makkelijk besteld en op voorraad.

Banden zijn optijd geleverd alleen de track en trace klopt niet via dpd

Met Postnl laten bezorgen. Die stuurt track en trace mee die klopt

Ik vertrouw op de aankoop dat het goed is!

Eerder ook banden gekocht bij bandenconcurrent. ging prima.

super overzicht van alle merken banden en goedkoop

Super makkelijke site voor banden te kiezen van welke maat of type het ook is

Super duidelijk

Ik was op zoek naar autobanden hij typt in mijn kenteken in en hoppa Daar stonden ze makkelijker kan het niet echt een aanrader

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA