Snel de banden gevonden die ik zocht!

Overzichtelijke site waar je snel en gemakkelijk nieuwe banden kunt vinden.

Goede prijs en snelle levering

Fijne webshop met ruime keuze en goede prijzen.

Erg fijn, overzichtelijk en de beste prijs

Alle banden overzichtelijk te bekijken met bijbehorende kwaliteiten.

Mooie prijs makkelijk bestellen!!!

Super site en goede banden

Het is een mooie en snelle site en de banden worden er goedkoop aangeboden. Ik ga ze gebruiken voor een barrelchallenge.

Makkelijk en duidelijk

Duidelijke website met uitgebreide gevens. Ook duidelijke uitleg bij elke band, zo kan je bijna niet voor de verkeerde kiezen. Zelfs uitleg bij al die getallen! Puur gemak!

Goede kwaliteit, goede prijzen

Ik vond de site online , gelijk besteld goede prijzen!

Is je band op het randje. En ben je een vent! Bestel dan bij de bandenconcurrent!

Al vaker besteld en ook hun partners prettige bedrijven.

Goede en snelle reactie als een bestelling niet aankomt

Snelle reactie en actie zodra banden door koerier niet wordt geleverd...top

Heel snelle verzending. Goede service.

Alles top. En supersnelle verzending.

Top leverancier !

Top leverancier met uitstekende banden voor een goede prijs !

snel en juiste banden voor een goede prijs

snel en goede banden voor een goede prijs !!!

Makkelijke site met de juiste informatie

Bestellen is makkelijk en overzichtelijk. er wordt zelfs meegedacht als je besteld

Gaat snel is zeer goed geregeld

top levering

snel kunnen bestellen levering volgens afspraak makkelijk thuis bezorgt

Goeie site makkelijk te vinden wat je zoekt

Prima site en makkelijk te vinden wat je zoekt

zeer gemakkelijk te bestellen

nog geen ervaring met banden concurrent is mijn eerste keer. zag jullie in de zoek optie van google

Veel keuze, goede informatie en snel geregeld!

Prima ervaring dus, banden zijn inmiddels onderweg ..

Duidelije site en keuze menu goede prijze

Goede keuze en vergelijking van banden

Geweldige site

Het is zeer makkelijk om het type banden wat ik zocht te vinden en te bestellen. Plus het feit dat er gewoon veel verschil zit qua kosten,tussen de bandenconcurrent en de dealer waar ik mijn auto in onderhoudt heb. Het is de eerste keer dat ik bestel bij Bandenconcurrent.nl (En dat blijf ik in het vervolg ook doen)

Goede en overzichtelijke site

Een grote keuze in banden en prijzen En hoop dat er veel mensen het ook zo zien en zelf met eventuele aanbevelingen en goede keuze aan banden hebben.

Mooie site en makkelijk vergelijken van banden

Zocht twee nieuwe banden die ik in de buurt erop kan laten zetten. Goede overzichtelijke site en prijs ook nog eens concurrerend. Dus nu nog even afwachten of rest van proces ook zo soepel verloopt. Dan de volle mep aan sterren.

Overzichtelijk en snel geregeld

Website fijn en overzichtelijk. Heb 2 nieuwe voorbanden nodig voor mijn auto. Ik kon makkelijk de maten invoeren en filteren op merk. Hierdoor binnen 5 minuten bestelling kunnen plaatsen. Ideaal!

Naar levering prijs omlaag twee keer, slecht communicatie, lang duurt levering. Niet tevreden,

Naar levering prijs omlaag twee keer, dat kost een montage.Opdringerige, onnodige aanbevelingen. Slecht communicatie. Lang duurt levering. Als je zenuwen, geld en tijd wilt besparen, kies dan een andere winkel.

Prijs kwaliteit en informatie

Alles op een site, prijs kwaliteit en ook achtergrond info over de band. Duidelijk ook met oudere model banden die goedkoper zijn maar ook de nieuwste banden wat duurder, transparant en niet alleen goedkoop om maar klanten te lokken.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA