Prijs kwaliteit en informatie

Alles op een site, prijs kwaliteit en ook achtergrond info over de band. Duidelijk ook met oudere model banden die goedkoper zijn maar ook de nieuwste banden wat duurder, transparant en niet alleen goedkoop om maar klanten te lokken.

Super goede snelle service voor de laagste prijs!

Heb eerder hier al besteld en was zeer tevreden. Van mijn garage hoorde ik weer om hier te bestellen. 1+1 is 2 dus heb ik weer hier besteld!

Site is makkelijk te handelen en wat ik heel makkelijk vind is dat je gelijk de montage betaal zodat je achteraf geen verrassingen krijg. Mvg Petra

Pee ongeluk de verkeerde bandenmaat besteld. Klantenservice ondernam snel aktie. Bestelling kom geannuleerd. Geld werd direct teruggestort. Weer nieuwe banden bestel. Deze werden snel geleverd.

Snelle en goede service en er wordt ook meegedacht over bijv ventielen dat zie je niet overal

1e bestelling

Is mijn eerste bestelling , makkelijke website en scherpe prijzen. Volgende keer kijk ik zeker weer hier

Fijne overzichtelijke webshop

Mijn losse banden bestel ik altijd via deze webshop vanwege het goede aanbod en het prettige overzicht op de site. Echt een aanrader.

Prima, duidelijke site. Scherpe tarieven, groot garagenetwerk, dichtbij een gevonden.

Prima, duidelijke site. Scherpe tarieven. Groot garagenetwerk, en mooi dichtbij een garage gevonden.

Prijzen zijn goed. Verzenden duurt lang

Prijzen zijn goed. Verzenden duurt lang

Al jaren goede banden

Ik koop al jaren banden bij Bandenconcurrent altijd tevreden geweest. Snelle levertijd, goede service.

Gewoon goed en geleverd als beloofd!

Optijd geleverd,zoals besteld!

Goede service beste prijs

Goede banden voor een betaalbare prijs een aanrader

Duidelijk en vlot

Duidelijke omschrijving en aanbieding, goed advies, hierdoor liep de bestelling op rolletjes.

Al meerdere keren banden vesteld en altijd vlot geleverd.

Alles ging super snel

Heel snel geregeld zonder tussenpersoon

Goede service, snel geleverd

Duidelijke info, makkelijk bestellen en snel geleverd

Super bandenkeus. Kan alle kanten op!!

Gemakkelijk banden uitzoeken en prijzen vergelijken. Ook de uitleg van de diverse banden en soorten is heel fijn en duidelijk!!

Betrouwbaar

Betrouwbaar super service en snelle en goede levering. Top bedrijf

Makkelijk bestellen

Concurrerende prijzen

Ik had graag een bericht/mailtje ontvangen met wanneer de producten geleverd zouden worden zodat ik het kon opwachten. Verder was alles oké.

Super snel en makkelijk en eerlijke prijs

Bestellen gaat makkelijk en snel

Bestellen gaat makkelijk en je kunt gelijk het montage bedrijf kiezen waar de banden worden afgeleverd en gemonteerd. Je betaald aan bandenconcurrent, dus als het goed is geen verassingen en een goede prijs. Nu maar wachten op de verdere afhandeling.

Terugkerende klant, erg tevreden

Heb al vaker banden besteld bij deze banden boer, nooit problemen gehad altijd netjes op tijd geleverd

zeer goed

zeer makkelijk zoeken en goede prijzen.

Goede prijzen

Ik heb voor een goedkope prijs mooie banden kunnen kopen en ik ben er erg blij mee!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA