Al meerdere keren banden besteld en altijd super gegaan.

Perfecte ervaring!

Perfecte ervaring, door overzichtelijke website en goede prijzen!

betrouwbare leverancier

Leverancier heeft zich gehouden aan de levering en alles was met de garage goed geregeld

Aanrader 10/10

Ik bestel hier jaarlijks mijn banden en ben zeer tevreden. Goed service, advies, snelle levering. En diverse betaalmethoden. En uiteraard, goede prijzen. Geen twijfel bestel hier je banden.

Makkelijk en goede prijzen

Goede prijzen en gemakkelijk te bestellen. Veel keus

De vorige bestelling werdt keurig op tijd geleverd en voor een nette prijs aangeboden.

Goede ervaring met deze webshop , het zoeken naar de goede band is duidelijk en eenvoudg en de levering gebeurde volgens afspraak , bovendien worden er in alle prisklassen banden aangeboden. de keus is groot.

Makkelijk en ruime keuze

Bestel vaker banden op de website. Altijd goeie prijzen en een ruime keuze aan banden met alle bijbehorende info

Banden makkelijk gevonden

Banden makkelijk gevonden die we wilden, bestellen gaat makkelijk en volgens website ook op voorraad. Banden nog niet ontvangen.

Super snel geregeld

paar muisklikken en scherpe prijzen

Heldere website, goed geregeld, prima product

Goeie service en prijzen

Goede service en goede prijzen

Mooie prijs

Mooie prijs en duidelijke site, goed concept

Snel en altijd goede prijs

Altijd top

Mijn ervaring met Bandenconcurrent was zeer positief dankzij de snelle levering en goede prijzen.

Mijn ervaring met Bandenconcurrent was zeer positief. Het bestelproces verliep soepel en de website bood een breed assortiment aan banden tegen scherpe prijzen. Wat vooral opviel, was de snelle levering, waardoor ik de banden binnen korte tijd in huis had. De communicatie was helder en ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling. Al met al een betrouwbare en efficiënte service waar ik in de toekomst zeker opnieuw voor zal kiezen.

Superhandige site

Overzichtelijk en makkelijk bestellen. Volste vertrouwen in een goede afwikkeling.

Vaker besteld netjes geleverd en snel

Top! Snelle levering.

Prima banden voor een scherpe prijs!

Makkelijk en snel besteld

Snelle en duidelijke service

Zeer nette service en snelle reactie op elke vraag.

Gewoon goed

Niet de eerste keer dat ik hier banden bestel - proces is eenvoudig en contact met lokale montage-partners is goed.

snelle levering en klant vriendelijk

duidelijk en makkelijk te bestellen.

Prijs kwaliteit is super goed. En de snelle levering is ook echt een pluspunt!

makkelijk te bestellen

Het was makkelijk te bestellen. Alleen jammer dat er gisteren van 1 soort band nog 5 op voorraad waren en vandaag geen voorraad meer was (pirelli) en ik nu continental heb besteld (wil 1 van deze 2 merken, maar pirelli is aantrekkelijker geprijst)

Snelle service!!!

Goede service en de prijs ook niet al te duur.

Gemakkelijk en goedkoopste

Betrouwbare leverancier en meest voordelig

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA