Topi.

Een goede service en goede banden .

goed en snel

bestelin snel gelevert

al 2 keer goed

Mijn ervaring met jullie is goed.

Goed, je kunt door middel van de filters die jullie op de site hebben makkelijk en snel de type banden vinden die je zoekt. ook gaat het afrekenen erg makkelijk en snel, ook is het fijn dat ik de banden bij mijn werk kan laten afleveren. Wat ik nog wel fijn zou vinden voor een aankoop in de toekomst, dat jullie de optie hebben om een breedset te te zoeken, voor de rest, top!

Tot dusver 100%

Zojuist de bestelling gedaan en een montagepartner geselecteerd. Het bestelproces was top. Gekozen voor de BandenConcurrent omdat: - de band die ik zocht hier wél voorhanden was - de goede reviews op Trustpilot - het gestroomlijnde bestelproces - de aantrekkelijke prijzen

zoeken is niet nodig, alles op 1 site

alle soorten, maten, merken razendsnel thuisbezorgd voor een goede prijs

Easy

Goede website met de informatie die duidelijk maakt welke band je nodig hebt. Zeer competitieve prijs en het gehele bestel proces is zeer gemakkelijk

eenvoudig geld besparen

Meerdere maal banden besteld zijn altijd netjes en op tijd geleverd. Goed advies - kenmerken vergelijken en makkelijk kiezen

Geweldig en goeie prijs

Band was aanzienlijk goedkoper dan elders. bestellen ging super eenvoudig en snel. Verwacht de band deze week al binnen

makkelijk de type band vinden en bestellen

deze bestelling is voor mijn reserve band voor vakantie in Noorwegen komende kerst. Heb al goede ervaring met banden concurrent.

Perfecte website

Een geweldige website, super makkelijk om te bestellen en perfecte info over de banden. Tevens worden ze snel toegezonden, in 1 woord ‘perfect’!

makkelijk en snel te bestellen

Duidelijke zoekopdracht in kunnen voeren en ook is er duidelijk aangegeven wat alles inhoud. De levering moet ik nog even afwachten maar verwacht hier geen problemen mee te hebben!

Prima prijs en direct leverbaar

Hulp bij een betrouwbare garage in de buurt

Al meerdere jaren vaste klant

Super service, top!!

Makelijk

Ik heb nog geen ervaring met deze site of banden Maar tot nu toe nog perfect

Gemakkelijk

Is mijn eerste aankoop dus nog geen ervaring eerste indruk is positief

Snelle en nette levering zonder poespas.

Heb vorig jaar ook banden besteld, ivm snelle en nette levering nu gewoon weer besloten om bij banden concurrent te bestellen. En ook de scherpe prijs die ze aan de banden hangen. Gewoon top!!!

doe dit al jaren zo met bandenconcurrent

Heb dit al met mijn vorige auto's ook zo gedaan gaat prima. Wordt netjes naar de service autobedrijf gebracht, afspreken , monteren en klaar.

Gewoon goed

En makkelijker kan het niet..

Betrouwbare zaak

Ook al eerder banden gekocht en ook toen was het hekemaak top. Eenvoudig te bedteelen goede prijs en snel geleverd.

Een goed bedrijf

Goede kwaliteit en mooie prijs en snel geleverd

Prettig een eenvoudige website

Naast de prijs is het gemak van de website en de relatie met de garages een groot gemak.

Alles duidelijk, bestellen ging genakkelijk!

De website is duidelijk, consumentvriendelijk. Alles loopt naar behoren.

Wisselend

Montage bedrijf Velko in noord scharwoude komt niet als montage bedrijf te voorschijn maar is wel aangesloten volgens bedrijf.

Snel en eenvoudig

Goed geregeld allemaal.