Snel en eenvoudig

Goed geregeld allemaal.

Zo handig!

Banden naar eigen keuze en prijs bestellen en laten monteren door je eigen garage. Zo handig en niet zo duur.

Eenvoudig

Ik kon makkelijk naar de banden zoeken die ik wilde en deze ook lekker in de buurt laten bezorgen en monteren.

Top bandjes voor een zacht prijsje, nouja haha dat kan altijd minder natuurlijk

Top banden en als je eventjes wat ruimte nodig heb maar wel veilig op weg wilt gaan is achteraf betalen wel zo fijn .

De goedkoopste autobanden en montage

De goedkoopste autobanden en montage. Ik heb vergeleken met andere current en maar auto concurrent is de best

Duidelijke website en de beste prijzen.

Was op zoek naar nieuwe banden voor de Ford. Bij Bandenconcurrent hebben ze een enorme keuze aan banden. Worden netjes afgeleverd bij onze garage in de buurt.

Veilige aankoop bij een Nederlands autobandenbedrijf

Ik heb denk ik voor deze aankoop wel meer dan 17 onlinebandensites gevonden en bekeken. Bij sommige sites was de prijs van de (4x) MICHELIN Pilot Sport 5 215/40 R18 89Y XL wel iets goedkoper, maar na onderzoek van de websitegegevens worden deze banden dan vaak door buitenlandse firma's geleverd en helaas vaak met daarbij behorende problemen volgens de minder positieve klanten beoordelingen. Dus daarom veilig gekozen voor de BandenConcurrent!

Correcte afhandeling van bestelling en vlotte levering bij eerdere bestellingen

Correcte afhandeling van bestelling en vlotte levering bij eerdere bestellingen.

Snel en Makkelijk

Heel makkelijk en snel kunnen bestellen, duidelijke site. weet zelf niet veel over auto onderdelen maar zonder enige probleem de juiste banden kunnen bestellen, en heel eenvoudig naar een montage locatie gestuurd

Mooie prijzen, montagepartner in de buurt!!

Even online bestellen, montagepartner zoeken in de buurt!! Super handig. Ik hoef alleen nog maar de montagepartner voor de bandenwissel

makkelijk, snel en voor nette prijzen bestellen

Snel geregeld, eenvoudig zoeken op de website en duidelijk.

Top website met open voorraad beheer

Ik stel het ontzettend op prijs dat ik driect kan zien wat er op voorraad is. Ook is het vergelijken van banden erg handig en is het zeer fijn dat de prijzen overal duidelijk bij vermeld zijn. En dat vervolgens bij het afrekenen al de montage inbegrepen is (naar keuze) is al helemaal top.

goedkoop goed en makkelijk te bestellen

het bestellen ging heel makkelijk is een overzichtelijke site prijzen zijn prima! zal vaker bestellen

Er is soveel keus aan banden ,Banden Concrrent is overzichtelijk wert snel en adequaat op gereageerd

Goede keuze

Snel service

Overzichtelijk in bestellen en zeer betaalbaar

Overzichtelijke en makkelijk te bestellen. Kosten ten opzichte van anders sites is gewoon veel goedkopen op Bandenconcurent.

Snelle levering, kwaliteit en goede prijzen

gewoon top

Altijd snel geleverd en uitgebreid assortiment

Bestellingen gaan makkelijk. Mooie selectie van banden en scherp geprijsd. Ik bestel hier altijd. Nooit iets verkeerd gegaan.

Gebruiksvriendelijk en scherp geprijsd.

Super makkelijk en goede prijzen. Altijd goede banden en prima service. Voor mij geen andere banden leverancier!!!

Vaker besteld

Vlotte levering en goede kwaliteit banden vandaar we vaker bij jullie bestellen

Hele goed ervaring met dit bedrijf

Wij bestellen al jaren bij dit bedrijf, altijd een hele goede service. En de kwaliteit staat heel hoog. Ga zo door!

Banden zijn prima, en goede bezorgservice

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA