Goede banden, prijs/ kwaliteit verhouding voldoet aan verwachtingen.

Vorig jaar zomerbanden bij bandenconcurrent gekocht, prima geleverd, dit jaar winterbanden , bestelling is onderweg.

Topbanden, top bedrijf!!

Bestel hier regelmatig banden. Altijd tevreden! Beste prijs en kwaliteit banden! Kortom topbedrijf.

volledig aanbod en gemakkelijk te bestellen

Na een uitgebreide verkenning via internet toch steeds weer bij jullie terug gekomen. Hier alles kunnen vinden wat ik wilde weten om tot een goede vergelijking te kunnen komen en uiteraard de revieuws goed gelezen.

Donders makkelijke site en......voordelige banden!

Makkelijk om de juiste band en maat te vinden. Al eerder banden besteld, maar dit wordt de eerste keer dat de banden worden geleverd bij het montage adres. Ik ga het ervaren

nete band voor een goede prijs

is voor mijn oldtimer motor voor het zijspan

goedkoop

zeer makkelijk om banden te bestellen ook heel fijn dat er ster markereing voor bmw aangeduid wordt en een pefecte prijs

Super goed

Makkelijk en snel nieuwe banden geregeld

Duidelijke website met veel keuzemogelijkheden

De duidelijke website maakte het kiezen van de juiste band een makkie.

Goeie prijs, snel handelen! Love it

Makkelijk te navigeren op de site naar de juiste band, goeie vergelijkingen waardoor het makkelijk kiezen is. De prijs was ook enorm goed dus de keuze was snel gemaakt

Prima levering!

Ik bedtel altijd mijn banden bij bsndenconcurrent. Goede prijs en levering correct!

uitstekend

zij komen hun afspraak na. banden word netje afgeleverd op door u gegeven andres

Klantvriendelijk

Snel, makkelijk en overzichtelijk. Goede prijzen.

Snel accuraat en correct met eerlijke kwaliteit en prijs verhouding

Super overzichtelijk. Met de juiste informatie op de site

Overzichtelijk en de goedkoopste

Je kunt makkelijk zoeken en de prijzen zijn scherp. Daarna makkelijk een afspraak maken met een monteur. Duidelijke vermelding van de prijzen. Geen verrassingen.

Vaker besteld snelle service

Top bedrijf, bestel al jaren bij jullie.

Prijs en kwaliteit

Ik heb een Range Rover die niet veel kilometers maakt per jaar en vond op de site van Bandenconcurrent dezelfde banden, wel uit 2021, als er al op lagen tegen een reële prijs.

Goed prijs/kwaliteit en service

Eerlijke prijs voor goede banden en fijn dat er zoveel keuze is in goede servicepartners.

Excellent

Excellent

Heel simpel en overzichtelijk

nogmaals heel simpel en overzichtelijk

Goedkoop

Top producten en super prijs snelle bestelling en levering , gewoon geweldig !

Whaauwwwwwwww.... goed en goedkoop

Waarom heb ik deze site nog nooit eerder gevonden????

Super makkelijk en snelle service

Het was super makkelijk om de juiste banden te selecteren. Goed advies op de website en makkelijk menu om opties toe te voegen.. Erg blij met de service!

snel makkelijk goed

zeer goeie service snel netjes tot aan de voordeur

Prima service en banden

Geen gedoe leveringen werkt zeer goed!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA