vele banden en snelle service!

Bestellen gaat gemakkelijk, veel keuzes.

Goede omschrijving en gradatie van de banden. Heel snel thuis afgeleverd

Makkelijk en goedkoop

Makkelijk en goedkoop

Goede banden, goede prijs

Continental banden gevonden die ik zocht voor een lagere prijs dan elke andere aanbieder

Snelle en goede service voor een betaalbare prijs.

Ruime keuze concurenede prijzen

Snel en eenvoudig 4 nieuwe banden besteld en laten bezorgen bij mijn garage top service

prima vindbaar

goede keuze en goede prijzen

Top service altijd lage prijzen

Tot nu toe top De prijzen zijn altijd lekker laag Goede service

Goede service en orijs

Op tijd feleverd

Makkelijk online bestellen, goede prijs, snelle levering! Is de 3e keer dat ik hier bestel. Aanrader.

Supermakkelijk!

Duidelijke Site met gegevens van band en details. Heldere stappen bij het zoeken en bestellen. Levertijd en ook heel belangrijk concurrerende prijzen in mijn geval zelfs de beste prijs, Top!

Snel

ruime keuze met concurerende prijzen

Ik doe al jaren mijn banden bestellen bij de bandenconcurent en tot tevredenheid wat bertreft de prijs en service en soms snelle levering

Eenvoud en de beste prijs!

Volledig en duidelijk overzicht van het aanbod, de prijzen en montagepartners. Alle jaren bestel ik via BandenConcurrent mijn banden, en ik zie geen waarom ik dit zou veranderen in de toekomst.

Goede communicatie en lekker snel!

Meerdere keren banden besteld en altijd scherp geprijsd en optijd geleverd!

Goede band voor deze prijs

Eerst 2 besteld om te kijken of dit merk goed rijdt en rijdt prima ,zelf gemonteerd en weinig wiellood nodig dat zegt al alles en dat voor mij onbekend merk. Prima en betaalbaar.

Duidelijke website

Snel geregeld. En hoop de banden snel in huis te hebben

Snel, kort, betrouwbaar

goede prijsvergelijking, zelf weinig kennis, deze site helpt dan goed mee met uitzoeken

Bestel altijd mijn banden voor alle voertuigen bij bandenconcurrent.nl

Super goede ervaring en actieve klantenservice en geen verrassingen achteraf. Gaan voor lange termijn uit om de klanten te behouden.

Al meerdere keren zomer en winterbanden afgenomen

Elke keer dat ik banden bij jullie afnam, was het bestellen eenvoudig, een montagecentrum dichtbij. Heldere informatie bij de voorgang van de aflevering, nooit teleurgesteld.

Perfecte site

Bestel al verschillende jaren hier , echt top

Makkelijke bestelling

Gemakkelijk bestellen. Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer de installatie is ingepland voor betalen, maar ik ga er vanuit dat ik dat nog via de mail krijg.

Firma list en ******

Wat een nepzooi deze site bij bestelling daags erna bezorging nu al 7 dgn wachten en dan horen over 10 dgn waarschijnlijk bezorging *****en het gaat om autobanden die noodzakelijk zijn waar blijft me band stort me geld terug

Ik bestel hier al jaren en banden en levering zijn perfect

Goed en goedkoopste zonder verzendkosten

Snelle levering en nieuwe datums bandrn

Goede en snelle levering. Goede communicatie over datum levering

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA