Bestellen ging goed

Bestelling geplaatst met afleveren montage partner. Ik kijk even hoe dit allemaal loopt en of het nieuwe banden zijn. Anders pas ik de beoordeling aan.

Eenvoudig bestellen en duidelijke stappen voor montage

Erg snel een goede keuze kunnen maken voor de juiste banden. Ook was het eenvoudige om een montage partner te selecteren.

gewoon geweldig

wordt snel geleverd tegen een zeer scherpe prijs hierdoor de 5 sterren

Altijd top, weet wat je kan verwachten

Vanwege Bandenconcurrent kan ik altijd zelfverzekerd de weg op. Van kastje naar de muur om banden te vinden die in je budget passen of een degelijk assortiment aangeboden krijgen is hedendaags wat lastig, hier komt Bandenconcurrent te bod met een erg breed assortiment waar voor iedereen iets passends te halen valt. Top shop.

Scherpste prijzen, groot aanbod en snelle levering!

Banden besteld bij bandenconcurent omdat zij de beste prijs aanboden en snel geleverd hebben. Ook hebben zij een groot aanbod aan banden en is de webshop fijn en duidelijk in gebruik.

Duidelijke website veel informatie en goede prijzen

Fijn geshopt.

Al eerder banden besteld, ze zijn top!!

Makkelijk en overzichtelijk bestellen

De site is overzichtelijk daardoor is het makkelijk om een bestelling te plaatsen

Heel makkelijk te bestellen

Goeie orijskwaliteit verhouding

Compliment Jongens

Ik hoor verhalen erover dat jullie het goed doen zijn

Goede kwaliteit voor weinig

Snelle lever En goed advies

Goedkoop en snel geleverd

goedkoopste banden op internet voor zover ik weet en ook nog snel en verzorgd bezorgd

Beste prijs, snelle levering en service. Wat wil je nog meer?

Verrast door de lage prijs in mijn zoektocht naar goede banden voor onder een plug-in hybride auto. Meteen besteld en overmorgen in huis en gemonteerd bij een partner in de buurt, perfect!

Echt goed

ik gevonden altijd wat ik heb nodig, in 5 minuten ook kopen

Goede service.

Banden werden in twee delen geleverd. Ik wilde toch zeker weten of het goed kwam en nam contact op. Heel goed geholpen. En een dag erna was alles in orde.

Snel, betrouwbaar, gemakkelijk, ruim assortiment.

Ik heb snel kunnen vinden wat ik nodig heb en meteen kunnen bestellen. Verwachte levering is overmorgen, dus zeer snel naar mijn idee voor het leveren van banden.

Slecht

15 dagen wachten op mijn banden die uit Polen hiernaar toe gebracht werden.

Correct

Er zaten geen ventielen bij, even chatten het is goed gekomen.

Snel en handig

Soepel besteld, eenvoudig vinden wat ik zoek

Bezorging bij montagepartner scheelt hoop gesleep

overzichtelijk site snel een keuze kunnen maken

makkelijk om de goede band te kiezen.

Geen ervaring

Na recente zeer slechte ervaringen met Oponeo (In de afgelopen maanden meer dan 100 banden besteld!!) nu bij jullie besteld. Ben erg benieuwd of de banden inderdaad binnen 1 of 2 dagen worden bezorgd.

super service en zeer nette prijzen

Ik koop hier altijd mijn banden de reden altijd snelle en soepel levering tevens zeer nette prijzen.

Goede service duidelijk website concurrerende prijzen

Goede service goede prijze veel keus en veel op voorraad zal hier zeker weer bestellen aanrader

Altijd op tijd en niet duur

Omdat ik nogal wat voertuigen heb is het el handig om een adres te hebben waar de banden niet te duur zijn en snel geleverd worden. En tot nu toe is dat nog gelukt bij de bandenconcurrent.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA