Top geregeld!

Makkelijke website, precies gevonden wat ik nodig heb tegen een scherpe prijs!

Prettige website om je autobanden te bestellen

Zojuist mijn autobanden besteld. Prettige website.

Gewoon top!

Nu voor de 2e keer besteld. Gewoon top!

Scerpe prijzen

Goed kwalieteit en laage prijzen

Geweldige bestelervaring, gemakkelijk om de juiste banden te vinden.

Geweldige bestelervaring, gemakkelijk om de juiste banden te vinden en accepteert creditcard en ook snelle leveringsopties

Snelle verwerking

Bij een ander geprobeerd maar na 5 keer mislukte inloggen naar jullie gegaan

Betrouwbaar

Niet de goedkoopste, wel betrouwbaar in levering en het snel oplossen van eventuele problemen, bij aflevering.

Gemak

Het gemak van online bestellen

Zeer goede site!

Opzoek naar nieuwe banden. Via banden concurrent kon ik uit vele verschillende banden kiezen en ze vergelijken. Alles is zeer duidelijk en makkelijk.

Snel geregeld, jammer van die ventielen

Ze adviseren dus om je ventielen ook te laten vervangen, krijg tijdens de bestelprocedure tot twee keer toe een pop-up scherm om dit toch vooral te doen. Dus gedaan. Bij de garage blijkt dan dat ik ventielen met sensoren heb. En dan kan je niet zo maar ff een ventiel vervangen. De garage wist te vertellen dat dit met regelmaat voorkomt bij bestellingen van Bandenconcurrent. Nu kijken of ik de aanschaf van mijn ventielen kan terugkrijgen bij Bandenconcurrent. Zou wel prettig zijn als ze hun ventielen pop-upscherm hier op aanpassen.

Snel besteld!

Snel en duidelijk

Als vanouds vertrouwd en voordelig

Vertrouwd voordelig en snel in huis. Kortom, zoals altijd goud van oud....!!!!

Mooie en overzichtelijke website

Gemakkelijk de juiste banden kunnen kiezen met behulp van de informatie op de website. Een kind kan de was doen!

Zo moet online shoppen zijn!

Was aan een oriënteren en had bestelformulier hand ingevuld. Dacht ondertussen ff verder snuffelen en toen kreeg ik een mail. Vond dat prachtig en meteen besteld, ben heel benieuwd naar het vervolg. En dan na bestelling krijg je een mail of je het aankoopbedrag wilt terug winnen? Nou, heel graag wat zou dat welkom zijn maar in ieder geval wens ik jullie goede zaken toe

Snel en gemakkelijk besteld

Snel en gemakkelijk besteld. Ook handig dat ik bij mijn garage kan laten bezorgen

Telkens weer tevreden

Telkens weer tevreden. Snelle levering, Altijd de laagste prijs. Waarom niet?

Simpel en snelle levering

Ik raad Bandenconcurrent ten zeerste aan. Mede door hun snelle service heb ik mijn auto op tijd kunnen keuren voor het Apk, enorm bedankt jongens.

Zeer goede ervaringen

Al vaker banden besteld bij de Bandenconcurrent. Netjes afgeleverd bij de montagepartner, en tegen een schappelijke prijs gemonteerd. Kosten voor de montage plus nieuwe ventielen gelijk afgerekend bij de bestelling, was ook gemakkelijk en voorkomt misverstanden. Prima toch?!

Duidelijke site, met mooie prijzen!

Fijn om rond te klikken op de site, overzichtelijk en duidelijke informatie. De site is zeker een aanrader, ik zelf ben door mijn broer doorverwezen nadat hij al eerder een aankoop heeft gedaan.

Top service!

Altijd ruime keuze voor elk budget en binnen 3 dagen in huis!

Makkelijke overzichtelijke site met betrouwbare montagepartners

Mijn ervaring met het bestellen van banden is erg goed. De site is erg duidelijk en de mogelijkheid om de banden direct bij een montagepartner te laten bezorgen is ook ideaal. De prijzen zijn concurrerend, de uitleg is duidelijk en alle stappen zijn erg overzichtelijk. Een aanrader!

gemakkelijk

Bestel- en betalingswijze is makkelijk

Super snel gezocht en besteld

Fijn bedrijf. Alles is altijd snel geregeld. Website is ook erg fijn

Bestelling, betaling en contact met servicepartner verloopt goed

Bestelling, betaling en contact met servicepartner verloopt goed

Duidelijke informatie en bestellingsproces is goed begeleid, waardoor je niet teveel tijd kwijt bent om de juiste band te bestellen. Als het ook nog woensdag of donderdag geleverd wordt deze week dan is dat top service

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA