Duidelijke informatie en bestellingsproces is goed begeleid, waardoor je niet teveel tijd kwijt bent om de juiste band te bestellen. Als het ook nog woensdag of donderdag geleverd wordt deze week dan is dat top service

Banden zijn op voorraad het is heerlijk snel Besteld .

Heerlijke heel simpel en snel je banden besteld .

Goed!

Simpel en snel!

Duidelijk website met informatie, fijne verzend mogelijkheden en snelle levering.

Altijd waar voor mijn geld

Betaalbaar Alle prijs klasse Op tijd Betrouwbaar Nooit nog problemen gehad

Meerdere keren besteld en zeer tevreden

Goede banden voor een goede prijs.

Simpel te bestellen. Goede website duidelijk en simpel.

Concurrerende prijzen en eenvoudige bestelproces

Na veel zoeken op internet bleken de prijzen bij de Banden Concurrent het laagst. Het uitzoeken van een montagepartner was erg simpel. Nu even afwachten tot de banden zijn bezorgd. Tot nu toe een goed ervaring!

snel, overzichtelijk en voordeling

Al langer/vaker bestel ik mijn banden via banden-concurrent. De website is overzichtelijk en werkt soepel. Ook de betaling loopt soepel via ideal. Uiteindelijk is het belangrijkste voor mij dat ze voordelig zijn en dat is wederom gelukt.

Groot assortiment, prima service

Net bedrijf. Goede eerlijke producten.

Makkeljk en overzichtelijk

De banden keuze is reuze en ze zijn ook nog eens makkelijk te vinden.

Ervaring is iedere keer prima.

Niet de eerste keer dat ik de banden bij de bandenconcurrent bestel. Als ik er een tweede of derde keer bestel dan betekend dat ze goed zijn.

Snel geregeld en voor een scherpe prijs.

4x nieuwe banden voor mijn bmw i3 waar ik begon via de normale banden boer die rustig 832 euro rekenden ben ik via banden concurrent voor ruim 200 euro goedkoper uit. En daarnaast binnen een paar minuten als je de banden maat weet is het geregeld inclusief het uitzoeken van de montage locatie. En die zijn altijd voor handen aangezien de keuze reuze is. Kortom ik kom zeker terug.

Goedkoopste van het internet met goed advies

Prime site

Altijd laagste prijs en snelle levering.

Derde keer bij bandenconcurrent besteld, Altijd goed servis, scherp prijs en snelle levering. Zeker aanraden!

Mijn eerste ervaring is oké maar ik heb mijn banden nog niet in huis

Ik doe dit al jaren en het is zo gemakkelijk

G goed, goedkoop en snel

Goede ervaringen. 2de x besteld nu. Tevreden over levering

Makkelijk besteld, nu nog een goede montage afwachten!

Zojuist banden besteld. Was kinderlijk eenvoudig. Nu hopen dat de levering en montage net zo vlot en goed verlopen!

Eerste keer even wennen

Het ging makkelijker dan ik dacht. Goede site.

Top banden

Echt een aanrader!

Makkelijk te bestellen

Ik was op zoek naar banden en kwam op deze site. Goede prijs en snelle verzending. Mogelijkheid om achteraf te betalen waardoor ik de indruk krijg dat ze veiligheid belangrijker vinden dan het geld.

duidelijke site met veel opties

Snel mijn weg kunnen vinden in het zoeken naar de juiste band. Sorteersysteem werkt heel fijn en maakt snel duidelijk wat de gegevens zijn van de band.

Beste prijs, veel op voorrad. Snel geleverd

Beste prijs, veel op voorrad. Snel geleverd