Prima banden geleverd

Bestelde banden keurig op tijd geleverd.

Gemakkelijk en overzichtelijk

Prima keuze Prijzen: goedkoop Betrouwbare levering

goede merkbanden voor prima prijs

Eerder de 2 voorbanden van mijn auto vervangen door Michelins van Bandenconcurrent. Goede prijs voor banden met een recente productiedatum. Snel bezorgd, goede prijs. Nu besloten de 2 achterbanden ook maar te vervangen. Dus de keuze was makkelijk. Prima bedrijf.

snel de juiste banden gevonden

zelf banden voor mijn Chevrolet busje

Goede prijzen en super overzicht

Overzichtelijke website met scherpe prijzen. Snelle levertijden. Makkelijk banden te vergelijken.

Ik heb er alle be-grip voor als de bestelling een dag later komt.

Nog nooit problemen ondervonden met mijn bestellingen.

Goeie site

Duidelijk en makkelijk betalen, en een mooie prijs!

banden die ik zocht snel gevonden en direct besteld

Ik was op zoek naar specifieke banden die elders niet beschikbaar waren en tegen een goede prijs. 5 minuten na mijn eerste bezoek aan de site had ik de banden besteld en laten versturen naar de goedkoopste installateur bij mij in de buurt.

Prima website met duidelijke informatie

Goede informatie. Daarom is het makkelijk om de juiste band te vinden en de prijs is goed.

Snelle ervaring

Prijs van de banden was de beste die ik kon vinden en de bestelling ging soepel

Super makkelijk en overzichtelijk

Bestelling geplaatst binnen 5 min

Duidelijk en snel

Duidelijke site, snelle keuze te maken waar de banden te plaatsen en direct inzichtelijk hoeveel de montagekosten zijn. Banden nu nog niet binnen, maar vorige keer snel binnen en geholpen.

altijd super tevreden

ik ervaar bandenconcurrent als een super bedrijf die netjes alles voor elkaar heeft en voor iedereen de juiste banden heeft alle.merken en alle prijzen zodat ook mensen die wat minder te besteden hebben veilig met nieuwe banden kunnen rijden

Uitstekende service!

zeer goede ervaring met bandenconcurrent, kwalitatieve banden en snelle bezorging. Tevreden klant!!!

Hartstikke handig

Mijn voorbanden bleken bij APK het liefst voor de winter vervangen te moeten worden. Bij de dealer schrok ik enigszins van de prijs die ik zou moeten betalen, zou ik de banden direct bij hun laten vervangen. Dit heb ik niet laten doen. Eenmaal thuis heb ik gezocht naar alternatieven en kwam ik bandenconcurrent tegen. Goede prijzen voor nieuwe banden van A tot B merk en direct bij een montagepartner kunnen laten leveren welke nog geen 2 km verderop te vinden is. Helemaal top!

Topper

Banden geleverd binnen de lever tijd

Goeie service

Fantastische leverancier van alle soorten banden

Al jaren vaste klant bij bandenconcurent, en nog steeds super tevreden....

De beste webwinkel voor autobanden

De banden zijn heel makkelijk te zoeken en te vinden. Ook de keuzemogelijkheid is duidelijk en je kan prima vinden aan welke kenmerken de banden moeten voldoen. Er is een goede prijs - kwaliteit verhouding. Enige nadeel van de webwinkel; op de beginpagina staat "vandaag besteld, morgen geleverd" terwijl verder in het bestelproces wordt aangegeven dat de dag van levering dinsdag of woensdag zal zijn, terwijl ik op vrijdag voor 17.00 uur besteld heb.

Scherpe prijs, maar wel cover banden.

Vorige keer dat ik banden voor mijn crafter hebt besteld. Waren het cover banden vind dit niet erg maar mag er wel bij vermeld worden. Scherpe prijs en makkelijk met de banden naar de garage laten sturen en daar monteren, werkt mooi en is gemakkelijk.

Goede banden voor scherpe prijs

Ik zocht all season banden en tijdens mijn zoektocht op internet kwam ik op de site van BandenConcurrent.nl die hadden de banden die ik zocht op voorraad en voor een hele scherpe prijs, nergens een lagere prijs gezien voor deze banden. Dus niet langer geaarzeld en meteen besteld.

Snel en goed

Goede banden voor een goede prijs

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Al meerdere malen banden besteld. Altijd top geleverd. Goede producten tegen prima prijzen!

Heel overzichtelijk, fijne ervaring.

Ik heb onlangs voor de 2x banden besteld bij Bandenconcurrent en ben zeer tevreden met mijn ervaring. De website is gebruiksvriendelijk en het bestellen ging moeiteloos. De prijzen zijn competitief en de levering was snel en zonder problemen.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA