Snelle en correcte levering

Ik heb nu twee keer banden besteld en beide keren ben ik dik tevreden over de banden en de prijs en het nakomen van gemaakte afspraken

Nieuwe banden prima geregeld!

Alles voor nieuwe banden op de site geregeld. Prijzen van banden en montage waren heel erg goed! Service jan niet beter!

Makkelijk en snel

De bestelling ging makkelijk en snel. Nu nog monteren en klaar zijn we.

Op voorraad, nette prijzen, snelle levering. Prima bedrijf, al jaren een trouwe vaste klant.

Véél keuze, maar goede keuzes!

Er is veel keuze qua merk / maat en noem maar op, maar een simpel zoektochtje en je hebt snel een betaalbaar en een goed merk band(en) gevonden. Snel besteld en ook snel bezorgt!

Goede service!

Altijd doen.

Super service en prijzen!

Tip gekregen, banden uitgezocht op zelfs voor mij heel duidelijke site en meteen montage bedrijf kunnen kiezen ook! Fantastisch!

Zeer scherpe prijs!

Beste prijs en snelle bezorging!

Makkelijk te regelen in 1 keer

Ik was op zoek naar alleen banden inclusief montage. Daarnaast kon ik ook meteen de apk regelen. Super!

goed, duidelijk, en over zichtbaar

normaal ben ik uren of dagen bezig met zoeken, bij de bandenconcurrent vond ik binnen enkele minuten wat ik nodig had en ook voor het plaatsen van de banden is gelijk een afspraak gemaakt dus geen gehannes met banden demonteren en monteren.

Makkelijk en voordelig

Makkelijk en voordelig

Goeie banden voor een betere prijs.

Gemakkelijk en snel nieuwe banden gekocht voor een heel degelijke prijs. Volgende keer weer.

snelle levering zonder ditje of datje

grote keuze en daarbij korte levertijd

Super handig en snel alles in één keer geregeld!

Ik heb eerder gebruik gemaakt van 'Bandenconcurrent' en heb het bestellen en monteren van banden als super handig, makkelijk en snel ervaren. Top site!

Makkelijke overzicht en budget prijzen

Was opzoek naar betaalbare nieuwe banden + montage tegen een schappelijke prijs en dit heb ik kunnen vinden.

Tot nu toe goed

Nog even afwachten totdat de bestelling aankomt, site werkt verder wel prima.

Goede prijs / kwaliteit

Snelle correcte levering. Top!

Nieuwe banden gekocht bij BandenConcurrent—top service en scherpe prijzen!

Laatst had ik nieuwe banden nodig, en ik ben bij BandenConcurrent terechtgekomen. Het was echt een goede ervaring. Ze hebben een ruim assortiment met topmerken zoals Michelin en Continental, en de prijzen vielen me echt mee. Online kon ik makkelijk de juiste banden voor mijn auto vinden, en de levering ging snel. Ze boden zelfs montage aan, wat super handig was. Binnen no-time was mijn auto weer klaar voor de weg.

Tot nu toe ongelofelijk tevreden....

Altijd de juiste leveringen. Snel en betrouwbaar.

Overzichtelijk welke banden er zijn en fijn dat er een samenwerking met garages is.

Goede en snelle levering en betaalbaar

Goed adres voor als je maar weinig geld te besteden hebt en toch nieuwe banden moet hebben.

Binnen een dag geleverd

Ik vind makkelijk te bestellen bij jullie en niet te duur al volgende dag geleverd top geregeld

Altijd de beste weg met BandenConcurrent.nl

Deze website is een van mij favorieten op het web. Zo handig in gebruik, duidelijke en overzichtelijk. Altijd scherpe prijzen en zonder problemen klik ik er door heen. Enorm blij mee, want dit scheelt veel tijd en bied mij optimaal gemak. Ik heb deze website inmiddels ook aan vrienden en familie voor gesteld. Die waren ook erg tevreden.

Zeer goeie webshop en transparante prijzen

Makkelijke keuze, snel geleverd en montage om de hoek! In combinatie met een zeer duidelijke website en uitleg hoe je het juiste product kan vinden.

Goede banden voor een goede prijs, en ook nog eens snel gelgeverd!

De naam zegt het al, de prijzen bij BandenConcurrent zijn altijd concurrerend, en dan worden ze ook nog eens snel geleverd. De website is duidelijk met genoeg keuze voor je juiste band, die je makkelijk vind.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA