Makkelijk en overzichtelijk

Gemakkelijk een goede keuze kunnen maken aan de hand van de filters op de site. Nu wachten op de levering!

Goede banden is een must voor je auto en dat doen ze bij de BandenConcurrent

Snel en helder geregeld

Enige minpuntje is dat er niet aangegeven is wanneer je de banden wissel uit kan voeren en of dat je stomweg contact moet opnemen met de banden partner. 1 belletje en het was verder helder voor mij.

Super makkelijk en snel besteld

Betaalgemak

Ik ben een ondernemer die in de taxi branch zit En momenteel is er weinig werk en zit ik wat crab En deze betaalgemak van achteraf betalen geeft mij nu de ruimte en toch snel banden bestellen bij jullie Ben er heel erg blij mee mijn redder in nood zijn jullie top bedankt voor deze service

Goede webshop

Super service veel keuze uit banden in heel veel maten

Ik bestel al Sinds men eerste auto bij julie makkelijk snel altijd alle keuze en staat alles bij over hoe de band is en hoe hij doet in regen in zuinig heid dat is altijd mooi meegenomen want daar letten we wel op natuurlijk

Gewoon goed

Snelle levering en goede prijs

overzichtelijke website makkelijk te kiezen

De website helpt mij om makkelijk een keuze te maken en geeft een duidelijk overzicht van de banden en waar ik deze kan monteren. prima service en snelle leverin.

Snel geregeld voor een goede prijs

Duidelijke website

Ik heb mijn banden gekocht op advies van een kennis. Snel en netjes geleverd. Goede ervaring met bandenconcurrent.

Nette prijzen en duidelijke site om het gewenste product te vinden.

Ik was op zoek naar een bepaald type band die ik nu ook onder mijn auto heb liggen. Door de duidelijke zoekfunctie was dit geen probleem. De prijzen zijn netjes en liggen rond het gemiddelde. Een groot voordeel voor mij was dat de montage bij een betrouwbare autogarage in de buurt kon worden uitgevoerd.

Te laat gestuurd op de website staat morgen in huis

Te laat gekregen

Top site top levering

Bestel altijd al banden hier Goeie prijzen snelle levering Mijn meest gekochte banden hier zijn de nankang sport

Goedkope banden!

Makkelijke website, en goedkope banden

Nette banden voor een mooie prijs

Banden voor een goeie prijs!

Fijne bestel site!

Vlot 4 banden besteld en wordt snel geleverd! Top!

Super makkelijk AANRADERS!

Alle merken - goede informatie - makkelijk bestellen

Ruime keuze A merken, goede informatie, vergelijking mogelijk, makkelijk bestellen en afhandelen.

Goed.

Altijd op tijd, betrouwbare auto producten.

Altijd goede en snelle service

Banden vaak op voorraad waardoor altijd snelle levering! Prima service!

Goedkope levering

Lekker makkelijk en niet duur

Snelle levering en prima service.

Altijd netjes en op tijd bezorgd.

Makkelijk

Overzichtelijke site, het zou alleen fijn zijn als er iets meer filteropties waren en als de site wat adviserender zou werken

Het werkt fantastisch bij Bandenconcurrent!

Het werkt fantastisch bij Bandenconcurrent!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA