Helemaal top

Top service snelle levering en goede banden voor goede prijs

Heel simpel bestelproces.

Fijn en handig bestelproces. Goede prijs.

Snel zoeken, filteren en vergelijken

Helaas bandjes alweer op en nieuwe uitgezocht. Vorige keer ook hier gekocht en nu weer ivm de ruime opties en keus (ook in prijs enorm verschil tussen merken). Het zoekt, vergelijkt vlot. Snel afrekenen en de status volgen.

Goedkoper dan de rest

BandenConcurrent Levert snel je banden

Snel en goedkoop

Alle bestellingen (5 stuks) bij Bandenconcurrent zijn goed en snel bij mijn autogarage geleverd, ik kan hun zeker aanbevelen

Nog nooit eerder besteld dus vandaag de eerste x en super geholpen via de telefoon

Altijd de juiste service...

Ik bestel al jaren mijn banden hier..

Super makkelijk en overzichtelijk

Voor onze andere auto ook de zomer en winterbanden besteld. Bestellen gaat snel, leveren naar een montagepartner super handig en een afspraak daar maken ging soepel.

Superzaak

Goeie sloffen voor weinig geld

Lekker makkelijk

Snel de banden gevonden die ik wilde hebben, duidelijke info over de verschillen, makkelijk montage partner gevonden met duidelijke prijs overzichten.

Een perfect concurrerend bedrijf met goede service

Voor deze prijs ben je gek als je verder kijkt

Prijs / gemak

Concurerende prijs + gemak bij het selecteren van een montagebedrijf in de buurt.

Goede vergelijking tussen verschillende bandenmerken

Je kunt goed vergelijken en ook het contact met de montage partner was tot nu toe prettig. vooruit lopende dat de montage net zo soepel verloopt geeft ik 4 steren.

Super snel

Super makkelijk uitzoeken van je banden. Echt binnen 2 minuten is het geregeld!

Super makkelijk en snel

Super makkelijk en snel

Prijs/kwaliteit uitstekend

De bestelde banden, Goodyear Vector 4 Seasons Gen 3, zijn aanmerkelijk goedkoper dan bij een 'regulier' (banden)bedrijf. Gekozen voor de 100H uitvoering, daar ze onder een EV gemonteerd dienen te worden. Groot voordeel is ook dat je zelf een keuze kunt maken uit de montagepartners van de Bandenconcurent. Gebaseerd op de prijs/kwaliteitsverhouding springt de Bandenconcurent er zeer positief uit t.o.v. de concurrentie. Ander voordeel de relatief korte levertijd van de banden, waren op voorraad!

eenvoudig , gemakkelijk te bestellen

met een paar klikken ben je klaar en de juiste banden op voorraad

Bandenconcurrent levert snel, goedkoop en met kwaliteit

Sinds 2019 koop ik mijn banden bij bandenconcurrent. Altijd tevreden!

Kan niet veel beter!’

Snel besteld, snel betaald, snel bezorgd!! Dikke prima

Breed pakket banden voor goede prijzen en afleveren bij mijn eigen garage.

Ja gewoon ok.

Duidelijk en goed overzicht wanneer je naar de passende banden zoekt.

Prima, vaker besteld en tot nog toe geen negatieve ervaringen

Vlot, overzichtelijk.

Super service

Perfectie

Veel keuze, goede prijzen in combinatie met perfecte service en de meest snelle levering. Altijd gaan bij de bandenconcurrent!

banden bestellen

goeie site met de juiste hulp om banden te bestellen en te laten installeren via een partner

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA