De voordeligste weg naar nieuwe banden

Mooie overzichtelijke site en eenvoudige stapsgewijze bestelling. Echt veel goedkoper dan het aanbod van de grote bandenketens!

zeer goed

zeer tevreden over de prijs en service

Overzichtelijke en duidelijke site

Na veel zoeken ben ik terecht gekomen op jullie site. Hele fijne en duidelijke site. Echt een aanrader!!!

Super website met veel keus!

Mooie prijzen, snel bestellen en na 2 dagen geleverd.

Ik haal altijd mijn autobanden bij de bandenconcurrent

Goede kwaliteit en snelle levering

Al eerder besteld, geen problemen. Goede prijs, snelle levering. Prima service. Ik zou het anderen zeker aanraden.

Veel keus en per band goede en duidelijke informatie, zelfs voor een leek

Makkelijke en duidelijke site.

Nu ook voor mijn dochters auto bij De BandenConcurrent all seasons besteld

Waarom De BandenConcurrent? Nadat ik bij De BandenConcurrent, eerder deze zomer, een set nieuwe all seasons voor mijn Skoda Enyaq besteld heb, incl. montage via een partnergarage kan ik niet anders dan uitermate tevreden zijn. Snelle levering bij het lokale montagebedrijf, de gunstigste prijzen die ik kon vinden, incl. montage. Veel rijplezier met nog wat extra tips m.b.t. de juiste bandenspanning voor onder mijn zware EV. Goede service! Ik heb zojuist weer een set all seasons besteld voor onder de Aygo van mijn jongste dochter die vandaag verliefd is geworden op haar allereerste auto. Wél even, ook voor haar, een paar nette en vooral veilige bandjes, (Hankooks) natuurlijk! Dochters... Niet alleen de zeer gunstige prijs/kwaliteitverhouding, maar ook het bestelgemak bij De BandenConcurrent is super. De BandenConcurrent is voor mij voortaan een makkelijke, enige juiste keuze.

Alweer de beste prijs en service!

Tweede keer banden besteld bij bandenconcurrent. Geen buitenlandse bedrijven met NL-website, maar gewoon een goed nederlands bedrijf, goede prijs en levering zoals afgesproken!

Duidelijke website

Gemakkelijk de banden kunnen vinden en laten bezorgen naar gewenste monteur.

Zeer makkelijk en snel om te bestellen.

Direct de levertijd te zien en keuze uit genoeg banden. Top!

goede service

goede uitleg goede service top en simpel te bestellen zeker aan te raden

Super goed

Al meerdere keren banden besteld Goede kwaliteit en snelle levering

Wide scale of choice, good price.

The parameters of the tires are clear, the website is good and works quickly. It makes comparison and choice easier. The comfort options are nice. You just have to select the nearest service center from the list where the tires are installed.

Simpel

Tot nu toe had deze website alle banden maten en soorten die ik nodig had. Ik raad hem ten zeerste aan.

Super!!! Vooral de terug correspondentie

Bij elke stap van je bestelling krijg je een vraag in keuze of advies. Geweldig, hier hou ik van

Goed, snel, betrouwbaar

Zijn veel banden in het assortiment en word ook gelijk vergeleken met andere banden als je iets hebt aangeklikt! Zo kan je makkelijk vinden wat voor soort band het beste bij je past.

Véél ter zake doende info

De keuze is reuze maar door de uitstekende Info betere keuze én goedkoper.

Grandioze service

Zeer goed en snel geholpen

Makkelijk en snel besteld

Bandenmaat in voeren prijs kwaliteit kun je kiezen en bestellen maar

Dat het binnen 1 dag bezorgd word!

!

Ruime keuze, makkelijk vergelijken, goede levering.

Op de website vele mogelijkheden om te zoeken naar de juiste band. Alle benodigde informatie is beschikbaar. Dit alles ook nog tegen scherpe prijzen.

Hoefde niet eindeloos pagina's door te scrollen om de juiste band te vinden. Soort band en maat opgeven was voldoende.

Makkelijk zoeken

De site geeft prima zoekmogelijkheden en veel info over de banden.

Ruime keuze, goede prijs, duidelijke site, vertrouwelijke afhandeling

Jullie site biedt de meest ruime keuze door banden te vergelijken met anderen. Hierdoor kan ik een wel overwogen keuze maken. De prijs was aantrekkelijk en uiteindelijk heb ik met een goed gevoel mijn banden hier besteld.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA