Super eenvoudig te bestellen voor een scherpe prijs

Betrouwbare webwinkel, zeer tevreden tot nu toe

Ik koop al jaren alle banden bij bandenconcurrent en ben zeer tevreden over de kwaliteit. Eerlijke prijzen.

Makkelijk goedkope banden bestellen

Ik was op zoek naar goedkope, maar goede banden. Via de site was er genoeg keuze en het aanbod is goedkoper dan bij de concurrentie. De montage vindt plaats bij een garage om de hoek.

gemakkelijk te bestellen

Fijn dat er montage partners zijn. Maar ik moet nog afwachten wat de totaal ervaring is aangezien ik de banden nog niet heb ontvangen.

simpele en snelle service

Hele simpele en overzichtelijke manier van uitzoeken, bestellen en betalen. Duidelijk inzicht in de kosten en geen verassingen.

Koop altijd mijn banden hier

Snelle service goed banden niks mis mee zeer tevreden

Goede prijs en kwaliteit

Nu nog zien hoe het bevalt

Heel erg tevreden over deze side..alleen erg duidelijk en makkelijk..m.v.g han

Snel geregeld

Beste prijzen en goede banden Altijd via bandenconcurent

prima service

komen na wat er bevestigd word

Uitstekende ervaring

Eerder heb ik gehoord over BandenConcurrent.nl, dus gekeken op de website en de prijzen zijn erg scherp. Ook telefonisch contact was uitstekend. Verder wat me ook opvalt is dat de website erg overzichtelijk is. Mijn ervaring met BandenConcurrent is uitstekend.

Gewoonweg top!

Het gemak waarmee je de benodigde banden naar keuze met goede informatie erbij kunt bestellen is gewoonweg top. Daarnaast is het mogelijk om gelijk een afspraak in te plannen bij een garage in de buurt. Kortom een aanrader voor iedereen die snel met de juiste hulp zijn banden moet vervangen!

Makkelijk, snel en niet duur

Inmiddels de 3de keer dat ik bij BandenConcurrent de banden bestel. De banden vergelijken gaat eenvoudig evenals het het zoeken via filters naar de juiste banden. Daarnaast is Bandenconcurrent weer het goedkoopste na een zoekactie op het internet. In deze dure tijden niet onbelangrijk.

Echt een top ervaring dit is echt alles in 1

Ik had een goede ervaring laatste jaar

Ik heb laatste jaar twee banden van het zelfde merk gekocht, waren perfect daarvoor wil ik nu de twee andere wisselen naar deze model.

Top service en kwaliteit

De goedkoopste en de beste kwaliteit en service. Helemaal top

Helemaal top!

Snel geregeld, duidelijk website.

Beste kwaliteit!

Beste kwaliteit in banden! Nooit problemen gehad met de aankoop van mijn banden. Echt een aanrader voor iedere auti bestuurder.

Vlot duidelijk makkelijk en vriendelijk!

Vriendelijke site wijst voor zich !

Snel, goede prijs, eenvoudig,

Via banden concurrent nieuwe banden besteld (michelin CROSSCLIMATE 2 205/45 R17 88 W XL. Handig dat ze gelijk afgeleverd worden bij de garage

Meer dan voldoende keuze voor een geschikte band

Er is zoveel keuze mogelijkheid aan banden, dat het moeilijk wordt om een keuze te maken.

De banden bestellen was zeer gemakkelijk, en goedkoop. Top

Top ervaring

Ik heb al vaker banden besteld op deze site. Altijd duidelijke uitleg en ruime keus om te vergelijken. Voor ieder budget is er wel een band. En altijd blij met de snelle levering.

Mooie prijs voor banden

Prijzen zijn goed voor banden nu hopen dat ze snel verstuurd worden:)

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA