Makkelijk besteld en geleverd bij de motageplaats

Super makkelijk en snel geregeld. Banden voor mijn aanhanger!

Altijd klant vriendelijk en snelle levering

Perfect en snel

Snel en duidelijke prijsoverzicht, nette prijzen

Goede banden snel geleverd en vertrouwen

Altijd worden toezeggingen nagekomen.

Op vrijdag mijn rvband tegen de stoep kapot gereden en met de kortste keren een band van het zelfde merk en type kunnen kopen bij de banden concurrent

super handig dit

heel makkelijk uit zoeken met welke banden je hebben wilt, en bestellen en laten monteren

Perfect goeie prijs en snelle levering

Mooi bedrijf die zowel nieuwe als demo banden verkoopt voor een hele eerlijke prijs en super makkelijk gratis thuis bezorgd of bij je eigen Gerage wat wil je nog meer ik raad het zeker aan !!

Makkelijk te navigeren

Ik vindt de website goed te navigeren en heb met succes mijn banden geboden

Top service en snelle levering

Goede service en makkelijke Bestelling plaatsen zeer overzichtelijk

Goede banden rijdt zeer zuinig

Prima banden

Helaas is garage Woudstra in almelo niet zo goedkoop meer als vermeld staat achteraf net zo goed de banden hier kunnen kopen was ik goed koper uit geweest

Uitstekend!

Bestel al een lange tijd hier de banden. wordt snel bezorgd en zeer scherpe prijzen! helemaal Top!!

S.O.P.O.

Simpel Overzichtelijk Praktisch Ontzorgt

Erg goed

Tot nu toe goed

Ik heb de banden besteld en wacht nu verder af.

top service. geweldige website, eenvoudig en snel bestellen. Snelle levering.

Ik heb meerdere keren banden besteld bij de Bandenconcurrent. Ze hebben scherpe prijzen. Bestellen gaat super eenvoudig. Levering super snel op de plek die ik wil. Gewoon TOP

Snel besteld en geleverd

Niks op aan te merken

Eerste keer besteld en zoals afgesproken op tijd geleverd en goed, bestel vanaf nu alleen hierop

De beste merkbanden voor de beste prijs.

Goed, snel en duidelijke site.

Altijd snel en goed geleverd

Meerder malen besteld , goede service rechte banden ( Dot) snel geleverd

Perfect!

Simpel te bestellen, gratis levering èn de goedkoopste op het net! Wat wil je nog meer...!

Hoge kwaliteit voor een lage prijs

Ik bestel hier mijn Michelin Pilot Sport 4S. Een dure brede band, voor toch de beste prijs op de markt! Zo kan ik zonder zorgen mijn banden bestellen, en veilig de weg op :).

dezelfde band maar dan goedkoper

Banden zijn bij de garage vaak veel duurder, via bandenconcurrent heb je dezelfde band maar dan veel goedkoper. Scheelt vaak meer dan 30 euro per band. Montage via de montagepartner is ook geen probleem

Makkelijke site en montage gelijk geregeld

Op deze website vind je makkelijk en snel goede banden en de montage is ook gelijk geregeld

Simpel bestellen goede prijs

Bestellen gaat makkelijk en de prijs is goed. Ben benieuwd of de banden van recente productie datum zijn en of de montage goed verloopt. Als dat zo is hebben ze een nieuwe klant erbij.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA